Icerige atla
Extraloob

Nickinizin anlamı ne..?

· 29 Yanıt · 2.3K görüntüleme
C
Caprice OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar sitedeki konular silinmeden önce vardı bu konu ve tekrar başlattım.. nickinizin anlamı ne? soru bu ve ben başlıyım BlacKK:Siyah demek bildiğiniz gibi ve benim için güzel bir renk kahvekeyfi
29 Yanıt
C
Crumby_ ⭐ 19y
sotteryus: satanist gibi bişey hoşuma gitti yazdım
B
bannedddd ⭐ 19y

sotteryus: satanist gibi bişey hoşuma gitti yazdım

Daha çok soytarıya benziyor ama. Very Happy

Benimkisinin anlamı yok öyle birden bile yazıverdim. Belki anlamı vardır ama ben anlamına bakıpta yazmadım. Mr. Green
B
BlackLighT ⭐ 19y
sunshine gün ışığımı ne ingilizce olarak ingilizcem yok ama öle bişe extraokk
morpheus matrixdeki aktörün ismi ingilizcem iyi olmağini için Morfeux yazdiydim yazış o yazış hep morfeux Very Happy
T
Tengrİ ⭐ 19y
Benim Nickim Sagopa Kajmer'den geliyor sıkı bir sago hayranı olduğum için forumlarda bu nicki kullanıyorum.
L
LibLibi ⭐ 19y
kuruyemisim ben Mr. Green popcorn
T
tan ⭐ 19y

kuruyemisim ben Mr. Green popcorn

yesınler o zaman bırak senı Very Happy hmm
T
tan ⭐ 19y
Red_DRAGON kırmızı dragon bu nıckleri 5 arkadas saat 7den aksam 12 ye akdar konusarak sectık eldorado da kotu olaylar olmustu bırakmak zorunda kaldık bızde o zaman acılcak olan hercules gecıcektık onun ıcın konustuk once sadece renk yapalım sen bu ben bu sonra yası yapalım dedım en sonunda Red_DRAGON Wild_DRAGON Blue_DRAGON 3umuz hayla aynı serverlardayız ama 2 nıckımız yarı yolda bıraktıla yanı Yelow_DRAGON ile Black_DRAGON bizde bole devam ettık ama herkez bizi ıyı tanır serverda D:
J
Jigsaw ⭐ 19y
Benim nickim bilmece yapboz demek. Ayrıca Saw filmindeki psikopat palyaçoyu konuşturan katilin takma ismi.

+ Bu silkroad geyik sohbeti mi arkadaşım? Bu konunun yeri Off topic olmasın? 😠
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
DNAA bu nickim biyolajin dersinden hoşuma gitti tek hoşuma giden isimdi Mr. Green Mr. Green
R
RollsRoyce ⭐ 19y
asıl nıckım BursaSporLu du banlandıgım ıcın arkdasın hesabı kullanıyom anlamı bursasporlu olmam yua admınler benım BursaSporlunun banı acarmısın ne olur lutfen ne yaptım bılmıyom ama artık kımseyı kızdıracak mesajlar yazmıyacagım bunu ıcın söz veriyorum
J
Jigsaw ⭐ 19y

DNAA bu nickim biyolajin dersinden hoşuma gitti tek hoşuma giden isimdi Mr. Green Mr. Green

Deoksiribönükleik Asit extraokk
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
evt jiggy Mr. Green
D
dR.NooB ⭐ 19y

Deoksiribönükleik Asit extraokk

zajfashfmafashjhahkaskjasfjkhssf Laughing Mr. Green Mr. Green

Benim ismimin anlamını söylemeye gerek yok saten Surprised Noob um işte Twisted Evil
P
Pariss ⭐ 19y
cey ar Very Happy + yanında ki çizgide o zamanlar en az 3 karakterli isim istiyordu silkroad
biliorsunuzdur zaten

ps:time to go
Şimdi tam zamanı birlikte olmanın,gerçek büyük destek 70 milyon demek 70 milyon yürek lalalalalalay oooooo
C
Clawless ⭐ 19y
Clawless-> Nette tesadüfen bulduum bi fontun ismi Neutral
J
Jigsaw ⭐ 19y

cey ar Very Happy + yanında ki çizgide o zamanlar en az 3 karakterli isim istiyordu silkroad
biliorsunuzdur zaten

ps:time to go
Şimdi tam zamanı birlikte olmanın,gerçek büyük destek 70 milyon demek 70 milyon yürek lalalalalalay oooooo

Junioooor! Zuhahaha. Ne olabilir acaba? Twisted Evil
D
dR.NooB ⭐ 19y

Ben ATV nin verdiği böye yayına limon sıkarım ancak Neutral

Bu arada jggy kaldır şu avatarı göbeğim çatlıcak ya Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y

Ben ATV nin verdiği böye yayına limon sıkarım ancak Neutral

Bu arada jggy kaldır şu avatarı göbeğim çatlıcak ya Mr. Green

Çok güzel yapmışım hacım sorma bakıp bakıp gülüyorum.
D
dR.NooB ⭐ 19y

Çok güzel yapmışım hacım sorma bakıp bakıp gülüyorum.

Güzel Deil muhteşem Wink Ya şu 2. kez Küçülteceksin ! derken ki surat ifadesi süper yawf Laughing Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: