- Resim Silinmiş.
bunların ne olduğunu bilen war mı araştırdım ama oyunla alakalı şeyler bulamadım 🙄
Nfs Carbonda kafamı karıştıran yer
· 6 Replies · 812 views 0 reading
6 Replies
Duration'a doğru çekersen nitro kullanma süren artar Velocity'e doğru sürüklersen kullanma sürek kısalır ancak daha güçlü verir nitroyu. 👍
Ps:Sanırım. 😁
Duration'a doğru çekersen nitro kullanma süren artar Velocity'e doğru sürüklersen kullanma sürek kısalır ancak daha güçlü verir nitroyu. 👍
bilgi için sağol 🙏 😘
evet aynen Quensis in dediği gibi, sana tavsiyem onu biraz sola doğru çek, çok değil ama...
Nitro, yarışı onunla kazanman için değil, sadece zor durumlarda kullanman için var... Zırt pırt kullanma... O yüzden sola doğru çekmen daha mantıklı
Nitro, yarışı onunla kazanman için değil, sadece zor durumlarda kullanman için var... Zırt pırt kullanma... O yüzden sola doğru çekmen daha mantıklı
evet aynen Quensis in dediği gibi, sana tavsiyem onu biraz sola doğru çek, çok değil ama...
hepsini ortaya çekdim 🍿
Hepsini ortaya çekme.. Kanyon yarışlarında nitro ile başlamak sana birçok yarış kazandıracağı için durationa dogru full daya
Log in to write a reply.
Log In