Icerige atla
Extraloob

NFS Carbon oynayanlar bi baksın..!

· 10 Yanıt · 1.0K görüntüleme
D
DeadLy_KaTaNa OP ⭐ 18y
Merhabalar.
Ben bir arabada market vinylleri olmazsa olmaz diye görmüşümdür hep. Neden bilmiyorum ama hoşuma gider.
Acaba market vinyl (reklam vinylleri)ler teker teker yaparken zorlayacağına, mirror mode açık bir şekilde yapılabiliyormu? Yapılıyorsa nasıl?
10 Yanıt
J
Josephine ⭐ 17y
Teker teker yapılıyor diye hatırlıyorum.🙄
T
TheRage ⭐ 18y
tek tek yapman gerekiyor malesef 😉 .2 kez bitirmiştim oyunu.Aslında kolay bir oyun ben medium modunda 15 saatte bitirmiştim (ilk oynayışımda) 🙄
M
Tek tek yapman gerek. Vah vah azmı çektik. Fakat carbon çok basit. ilk bitirişim 2 günümü, 2. bitirişim 10 saatimi almıştı.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu nfs için son oyun shift mi ? ne zaman çıktı ?
P
Paradise ⭐ 17y

2-3 hafta oldu çıkalı..taş gibi bir sistem ve monitörünüz yoksa kalkışmayın..grid gibi bir oyun yapmışlar fakat tek kelimeyle "harika"
E

2-3 hafta oldu çıkalı..taş gibi bir sistem ve monitörünüz yoksa kalkışmayın..grid gibi bir oyun yapmışlar fakat tek kelimeyle "harika"

daha doğrusu nvidia kart dostu bi oyun, 4850 dir kralını tanımıyor nfs shift.
G
Gameworld ⭐ 19y

NFS yapımcıları Most Wanted dan beri bu son oyun diyorlar ama hala çıkmaya devam ediyor 😁
D
DeadLy_KaTaNa OP ⭐ 18y
Hatta NFS Nitro da çıkacaktı, o noldu? (Çok saçmasapan birşeye benziyordu işte yine çeten var birinci olunca ilerlediğin yollar senin logona boyanıyo da işte nitrolar abartılı böle ne kadar basarsan nitroya o kadar puan vallahi anlamadığım bir oyun 😊 )
O
Old School ⭐ 19y
Shıft hakkında arkadaşlarım pek beyenmemişler şu anda prostreet oynuyorum ama mostwanted tadı yok legal yarışlar var yasal herşey sokak sokak gezip polislerden kaçmak en iyisi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: