Icerige atla
Extraloob

Neye Yatırım YapmaLıyım!.Dolar? Altın?

· 12 Replies · 1.3K views
M
mel1h___ OP ⭐ 19y
Arkadaslar kenarda 600-700 Ytl civarı param war sizce Dolara mı yatırım yapmalıyım Altınamı? . Bu işlerle ugrasan.Ve büyüklerimizdn yardım bekliyorum.

Not:Parayı yazın yine ytl ye döndurucem GzL bi yerde Tatil planlarım var.Onun ıcın karlı bırısını soylersenız ıyı olr.
12 Replies
M
mel1h___ OP ⭐ 19y
p
T
TitusPullo ⭐ 19y
Katti suretle yabancı dövize yatırım yapma. Hele hele şu vakitlerde asla. Ha biraz geç kaldın döviz kuru için ayrı mesele. Zamanında parasını dövize yatıran şimdi katkat fazlasıyla alıyor. Sen altını seç lakin altındanda öyle çok mühim gelir bekleme malum küresel bir yatırım aracıdır altın. O sebebden fazla bir artış olmaz. Ama paran garantide kalır. 😉 Söylediklerimi yavana atma
M
mel1h___ OP ⭐ 19y
sağolasın.Altın cumhuriyet altını mı alayım !:S
T
TitusPullo ⭐ 19y
evet 😉
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Altın derim kesinlikle.Ben aldığımda 215 ytl idi şimdi yanılmıyorsam 260 ytl civarı.Gerisini sen düşün.Altın kolay kolay değer kaybetmez
furious
furious ⭐ 19y
şu an dolar şu an yükselişte
O
Old School ⭐ 19y
Altın derim kesinlikle.Ben aldığımda 215 ytl idi şimdi yanılmıyorsam 260 ytl civarı.Gerisini sen düşün.Altın kolay kolay değer kaybetmez

Ekonomi bilirkişilerin dediğide bu istersen bir düşün derim 👍
X
XianHun ⭐ 18y
doları 1.12 deyken alcaktın şimdi 1.56 dan satcaktım 100 dolarım vardı şekil olsun die cüzdan da bekletiodum 44 lira kar yaptım şimdi 😄
M
mel1h___ OP ⭐ 19y
dolara güvenmem.daha doğrusu güvenemem güven wermıor bana dolar.
C
Crumby_ ⭐ 19y
babam kuyumcu bnm. bende bu işlerden az çok anlarım bence hemen altına dönüş yap yazın altın fırlıcak buraya yazıyorum. Git hemen 3 adet cumhuriyet altını al

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: