Icerige atla
Extraloob

new nova and egypt weapon

· 8 Yanıt · 6.5K görüntüleme
C
Constanzia OP ⭐ 19y
biraz önce düştü biraz bluelarınla ugrastım geriye kaldı artı basmak 😁
- Resim Silinmiş.

buda arkadaşımın yeni silahı darısı başıma 😜

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
8 Yanıt
A
gzz

ps: bizim sw da ' | mars | +10 bastılar 😜
C
Constanzia OP ⭐ 19y
gzz

ps: bizim sw da ' | mars | +10 bastılar :P

bu arkadaşta 7 oldu immortal harcıyor 2 kere 7 bastı 8 denedi bom nieti +9 no adv sordumda oyle dedi ne diim inş yapar 😜
H
Hayta35 ⭐ 16y
tahtadan stafmı olurmus yaw makara:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
anlamadığım neden illa staff falan yok mu blade bow glavie işte ne zor şartlar altında kasıyor ch charlar görün lvl 110 oldum tüm itemlerim son ve şimdi rütbe ile mısır itemleri ve mısır silahı peşindeyim 😎
Advance
Advance ⭐ 18y
anlamadığım neden illa staff falan yok mu blade bow glavie işte ne zor şartlar altında kasıyor ch charlar görün lvl 110 oldum tüm itemlerim son ve şimdi rütbe ile mısır itemleri ve mısır silahı peşindeyim 8)

İşte CH charlarının hayatı da sürekli kovalamacayla geçiyor 😆
C
Constanzia OP ⭐ 19y
anlamadığım neden illa staff falan yok mu blade bow glavie işte ne zor şartlar altında kasıyor ch charlar görün lvl 110 oldum tüm itemlerim son ve şimdi rütbe ile mısır itemleri ve mısır silahı peşindeyim 8)

ama hiçte kolay deil o iş görevle yapılıor ama baya zor ama değer nova staf +3 nova power staf +0 a eşit yani sun gibi almak lazım 🤘
G
GNR ⭐ 18y

usta chinli az bro kasıl kasıl -.- ilkler olucaz ins. yakında geliyor bow 😁 ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: