C Constanzia OP ⭐ 19y 15 yil once #1 bunlar beni seviyor bende onları nese: 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
W Warden_ ⭐ 17y 15 yil once #2 Hayırlı olsun !!! 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NiGHTMaRe ⭐ 18y 15 yil once #3 Güzel ama pert 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KhanReis ⭐ 16y 15 yil once #4 nowa genelde hangı moblardan düşüyor ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #5 wayysss benim silahım düşmüş iyi fiyata satacağına inanıyorum kuzum ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Constanzia OP ⭐ 19y 15 yil once #6 nowa genelde hangı moblardan düşüyor ?genelde 107lerde düşüor daha cokk ama benım kastıgım yerdede düşüor çok 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Constanzia OP ⭐ 19y 15 yil once #7 wayysss benim silahım düşmüş iyi fiyata satacağına inanıyorum kuzum ❤️müşteri bulursak oda 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Coq'Right2 ⭐ 16y 15 yil once #8 bizede genelde 109-110 moblardan düşüyor lamalar devil wormlarda 2 gunde 1 nova staf 1 2h nova dustu 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _SilverLine_ ⭐ 17y 15 yil once #9 Allah Bereket versin inş. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arashi ⭐ 17y 15 yil once #10 Wooww Glavie hemde hayırlı olsun ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Constanzia OP ⭐ 19y 15 yil once #11 thnx all 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TillDoomsDAY ⭐ 17y 15 yil once #12 hayırlı oolsun.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
orhanow ⭐ 18y 15 yil once #13 h.o ps:iyi satışlar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S smegols ⭐ 18y 15 yil once #14 bunlar beni seviyor bende onları nese: :Pgz 👍 ps: remember a dikkat et ayaküstü novanı yürütmesin xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil