Arkadaşlar bildiğimiz gibi forumumuzda bir çok değişiklik oldu yeni eklenenler oldu yeni bölümler açıldı Ps user vs.. bu yüzden yeni bir video hazırlamak gerektiğini düşündüm herşeyi burda konuşalım kabul olursa bu görevi üstlenebilirim.
Teşekkürler.
New Extraloob Tanıtım Videosu
· 43 Yanıt · 5.7K görüntüleme 0 okuyor
43 Yanıt
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
sen yap bi video biz yorum yapalım
Yok yapmayı kabul edilirmi müziği falan belirliyelim kabul edilirse sonra işi resmiyete dökeriz. Twisted Evil
ok yapalım müzik olarak ne koyalım Rolling Eyes
fear of the dark olur headbang2ft9
Ok ben yapıcam bu topic altında tüm ayrıntılarını konusalım müzik vs.. yanlız yanıma bir kişi yardım edicek benim youtubede üyeliğim yok ben herşeyi hazırlıyıcam radipshareden vericem ve youtube linkini buraya koyucak tek o olsun tamamdır. extrabeer
sen yap ben upload ederim bu gece Wink
The Trooper daha güzel olur. Razz
The Trooper daha güzel olur. Razz
Children of the Damned hepsine basar... Cool
ee hangisini yapalım?
Bu söylediklerinizin arasından seçicem.. yoksa bu müzik konusu uzar.. Twisted Evil Mr. Green
Zara dan Kizilkaya en iyisi olur Cool
admin Lee Very Happy
heheh süper şarkı Mr. Green
bu arada hayırlı olsun abi... mucX
admin Lee Very Happy
duymamış olayım öyle bir parçayı Mr. Green
hahahaha Razz
Allah yaw admin bölümünü yapmıstım değiştiricem şimdi sahin abimiz eklenmiş.. Mr. Green
Allah yaw admin bölümünü yapmıstım değiştiricem şimdi sahin abimiz eklenmiş.. Mr. Green
auhuahuaha Mr. Green
Aynen degisim baslasiiin Twisted Evil
auhuahuaha Mr. Green
puahhahahahaa Twisted Evil Mr. Green Laughing
Evet arkadaşlar videomuz hazır ancak tek bir eksik var youtube linki okan abi sen uplaod edicektin youtubeye galiba upload edip flash linkini buraya atarsan sevinirim..
İNDİR
İNDİR
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap