Icerige atla
Extraloob

New 12dg Staff and some stuffs

· 9 Yanıt · 2.2K görüntüleme
T
timu41 OP ⭐ 17y
İlkten kendime söz verdim stonelar felan yoktu yaptırmıcaktım çok pis gaza geldim 4.denemede yaptım bide gece iş başı yaptık biraz invdekiler için 5dk bile kasmadım 😁
sizce kaç para yapmışımdır bu akşam ?
invdekiler kaç para yapar sizce ?
9 Yanıt
T
timu41 OP ⭐ 17y
10görüntüleme yorum yok yorumları bekliyorum 😄
siz yorumları yapa durun ben uyuyim 😄
ps:staffım +8di adv1 vardı
R
RecLast ⭐ 18y
Gz ^^

Üstlerinde ne yazıyo acaba bi söylermisin bota koyacamda ismini xD
C
ColdHeart ⭐ 17y
hayırlı olsun +7 çeviren kimi arkadasın staff 4600 oluyor kimi 4700 anlamadım neden atak farklılıgı oluyor socketlerdenmi acaba yada silahın mag kaçsa ona göre mi çevirince atak veriyor ?
A
a7abebe ⭐ 16y
Nowa staff +7 kırınca Moon staff verıo kardes
Power +7 kırarsan Sun staff verıo Sun acayıp mag xD
C
ColdHeart ⭐ 17y

biliyorum kardeş +7 normal kırınca magic nova kırınca rare egypt kırınca legend veriyor anlatmak istedigim bi arkadas normal +7 kırıyor 4600 diğeri yine normal kırıyor 4800 atak oluyor neden böyle oluyor konuyu açan arkadasta lwl e göre atak demiş ama sanmıyorum silahın önceki halindeki magic değerine göremi item veriyor acaba ?
N

biliyorum kardeş +7 normal kırınca magic nova kırınca rare egypt kırınca legend veriyor anlatmak istedigim bi arkadas normal +7 kırıyor 4600 diğeri yine normal kırıyor 4800 atak oluyor neden böyle oluyor konuyu açan arkadasta lwl e göre atak demiş ama sanmıyorum silahın önceki halindeki magic değerine göremi item veriyor acaba ?

Ordaki proficiency penalties i görüyor musun.
O lwl i düşük oldugu için silahı tam randımanlı kullanamadığı anlamına geliyor.
Belki seninkide öyle olmuş olabilir.
C
ColdHeart ⭐ 17y

Ordaki proficiency penalties i görüyor musun.
O lwl i düşük oldugu için silahı tam randımanlı kullanamadığı anlamına geliyor.
Belki seninkide öyle olmuş olabilir.

olabilir tam şimdi silahı 110 lwl biri takınca daha mı çok atak olcak silahta bunumu demek istiyosun ?
O
Onu blmiyorumda ben şöyle sanıyorum ; Örneğin +7 staff kırdın no adv mag 4600 werdi ve onun yannda +8 no adv krdın 4700 mag werdi yani + kaç kırdığın ile alakası olablr

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: