Icerige atla
Extraloob

>>>Nette bulduğum bir şiir<<< Extra ile dalga geçmişler!!!

· 28 Yanıt · 1.9K görüntüleme
D
drotalion OP ⭐ 19y
Bu akşam nette dolaşırken gözüme çarpan bir şiirdi bu çok hoşuma gitti kimin yazdığını bilmiyorum ama kim yazmışsa güzel yazmış. Buyrun okuyun...

Jangan bu üstüne yıkılır
Murderer olup içine çeker boğulursun
Bir başka gün açılır level atlarsın
Alchemy eşyalarını atarken
On ka pliz pm leri gönderirsin
Donwhang bu üstüne yıkılır
TG nin tangası yırtılır

Gün gelir kan kusturur bu mangyanglar
Botları gösterir auto training i gizler
Crack bulamamaktan ağlayacağın anlarda gelir
Karşıdan gelir potçuyu görürsün
Hotan bu üstüne yıkılır
Isyu nun tangası yırtılır

Uruchi çıktığı anda ölümü tanırsın
Potların bittiği anda res dilenmeyi düşünürsün
Trader hunter thief hep bir üçgendedir
Ama hiçbir zaman oyunun zevkini alamazsın

SAMARKAND BU ÜSTÜNE YIKILIR...
PARIS'IMIN GIYDIGI HER SEY YIRTILIR...
28 Yanıt
D
drotalion OP ⭐ 19y
aa ben bu şiiri buldum bu şiir extranın zamanında yazdığı bir şiirin dalga geçilmiş hali ama okurken koptum ya
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Bune şimdi Rolling Eyes
R
Remi ⭐ 19y

Bune şimdi Rolling Eyes

Şiir Yoksa Sizin Orda Şiir Yok Mu? Mr. Green Mr. Green
T
Torquel ⭐ 19y
Yah ayıp olucak belki ama bu siiri yazan bole sosyal hayatı olmayan sanki sroyu hayatına adapte etmis biri gibi.Cook sacma. :?!!! Yanlısda olaiblrim tabi ama benim fikrim bu.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
walla ne yalan söyleyeyim ben sevdim şiirimi güzel bir şekilde sroya uyarlamışlar iyi de yapmışlar lakin biraz aceleye gelmiş biraz daha geliştirselermiş keşke Wink Razz

reklamın iyisi kötüsü olmaz EXL - extraloob her yerde her zaman mevcuttur Cool
P
Pennywise ⭐ 19y
şiiri,karikatürü bakalım daha neler çıkacak yakında film de çekerlerse senin için extra hiç şaşırmam Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ihihihiii çeksinler walla hacım güzel olur Twisted Evil Mr. Green
H
Hilary123 ⭐ 18y
Shocked Shocked Shocked
D
drotalion OP ⭐ 19y
Reklamın iyisi kötüsü olmazsa buna ne diyeceksin? Bu da baya iyi bir reklam desene Very Happy

- Resim Silinmiş.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
jpg ile kaydedilip gonderilmese guzel reklam... Razz
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Reklamın iyisi kötüsü olmazsa buna ne diyeceksin? Bu da baya iyi bir reklam desene Very Happy

- Resim Silinmiş.

oho bunu çok önce gördüm en sevdiğim rkelamım bu düşünsene başka bir forum sitesinde extraloob.com yazınca banlanıyorsun lakin bu reklamı koyunca hiç banlanmıyorsun alemler bu imzayı biliyor böylece sitemize kolaylıkla geliyorlar alemi cihan beni avatarımı imzamı eserlerimi tanıyor tanıyacakta bu kişiler beni reklam ettikçe yakında bir film bekliyorum bir tek o yapılmadı ahahahhaa reklamın her türlüsünde oynarım.com extrabeer santam
D
drotalion OP ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

oho bunu çok önce gördüm en sevdiğim rkelamım bu düşünsene başka bir forum sitesinde extraloob.com yazınca banlanıyorsun lakin bu reklamı koyunca hiç banlanmıyorsun alemler bu imzayı biliyor böylece sitemize kolaylıkla geliyorlar alemi cihan beni avatarımı imzamı eserlerimi tanıyor tanıyacakta bu kişiler beni reklam ettikçe yakında bir film bekliyorum bir tek o yapılmadı ahahahhaa reklamın her türlüsünde oynarım.com extrabeer santam

iyi filmini bekleriz adı da soğuk mızrak olsun o zaman (cold glavie ya o yüzden) Very Happy Very Happy
abi düpedüz özürlü sucker falan diyorlar ya sen de güzel güzel diyorsun yani onu gören sence sitene geliyor mudur dersin Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Ben hiç sanmıyorum da o yüzden
Yakında sana küfür edene teşekkür mü edecen Very Happy
D
drotalion OP ⭐ 19y
eğer beğendiysen sakıncası yoksa imzam yapacam çok hoşuma gitti de Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
R
Remi ⭐ 19y

şiiri,karikatürü bakalım daha neler çıkacak yakında film de çekerlerse senin için extra hiç şaşırmam Mr. Green

E.X.L
Bir SRO Filmi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

iyi filmini bekleriz adı da soğuk mızrak olsun o zaman (cold glavie ya o yüzden) Very Happy Very Happy
abi düpedüz özürlü sucker falan diyorlar ya sen de güzel güzel diyorsun yani onu gören sence sitene geliyor mudur dersin Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Ben hiç sanmıyorum da o yüzden
Yakında sana küfür edene teşekkür mü edecen Very Happy

burada biz kendi reklamımızı yaparız sen git başka yerde ne halt edersen et hiç sorun değil reklam reklamdır zihniyetim budur dileyen dilediğini burası hariç dilediği yerde yapabilir Cool
H
Hilary123 ⭐ 18y

E.X.L
Bir SRO Filmi

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

zuhaha gora gibi tutuyomuş Mr. Green Mr. Green
D
drotalion OP ⭐ 19y
soguk mızrak daha hosuma gitmisti gerçi en azından film adı gibi EXL reklam filmi adı gibi oldu Very Happy
L
Lagroad ⭐ 19y

Bu akşam nette dolaşırken gözüme çarpan bir şiirdi bu çok hoşuma gitti kimin yazdığını bilmiyorum ama kim yazmışsa güzel yazmış. Buyrun okuyun...

Jangan bu üstüne yıkılır
Murderer olup içine çeker boğulursun
Bir başka gün açılır level atlarsın
Alchemy eşyalarını atarken
On ka pliz pm leri gönderirsin
Donwhang bu üstüne yıkılır
TG nin tangası yırtılır

Gün gelir kan kusturur bu mangyanglar
Botları gösterir auto training i gizler
Crack bulamamaktan ağlayacağın anlarda gelir
Karşıdan gelir potçuyu görürsün
Hotan bu üstüne yıkılır
Isyu nun tangası yırtılır

Uruchi çıktığı anda ölümü tanırsın
Potların bittiği anda res dilenmeyi düşünürsün
Trader hunter thief hep bir üçgendedir
Ama hiçbir zaman oyunun zevkini alamazsın

SAMARKAND BU ÜSTÜNE YIKILIR...
PARIS'IMIN GIYDIGI HER SEY YIRTILIR...

aşırı iğrenç olmuş ciddi diyorum
D
drotalion OP ⭐ 19y
igrenç olup olmaması önemlimi bir şiirin taklidi aslından daha iyi olamazki... hmm
Sonuçta konuşacak konumuz oluyo lagroad Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: