Icerige atla
Extraloob

Netflix Türkiye'de !

· 11 Yanıt · 3.4K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Netflix_Web_Logo.png

Online dizi & film izleme platformu olan Netflix uzun bir bekleyişin ardından Türkiye pazarına da adım attı.

En düşük paketine (SD yayın) aylık 26 TL , HD paketine aylık 32 TL , Ultra HD paketine aylık 39 TL isteyen Netflix herhangi bir Türkçe altyazı yada Türkçe Dublaj desteği sunmuyor. Hatta web sitesini Türkçe'ye çevirme zahmetinde dahi bulunmamış.

netflix.png

Türkiye ile beraber 130 ülkeye birlikte hizmet vermeye başlayan Netflix sadece "dünyaya açıldık" diyebilmek için böyle bir hamle yapmış gibi gözüküyor.

Türkçe alt yazı desteği sunmaması , Türkiye'de ki AKK sorunu ve korsanın bu kadar yaygın olmasından sonra aylık 32 TL'den Netflix alan olur mu ?
Dosyalar (2)
11 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
5kya macbook pro alıp sadece facebook/twitter icin kullananlar alabilir. Her halukarda bize yaramaz. 😄
Temet Nosce
Türkçe dil desteği gelirse çoğu kişinin Digitürk paketini iptal ettireceği uygulamadır. Ama şu AKK zımbırtısı acilen ya 500gb gibi bir seviyeye yükseltilmesi yada avrupa ülkelerinde olduğu gibi peak time uygulaması gelmesi gerek.
るろうに
dizi ve filime para vermek mi oow yoo sinemaya giderm destek vermek istedgme o kadar.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Şu an olmasa bile kendi evime taşındığım zaman alabilirim.
Sinemaya da cinemaximum reklamları ve kazık fiyatları yüzünden antipati duyuyorum. Filmleri satın alıp evde izlemek daha mantıklı bence.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
AKK varken dublaj yapsa ne yazar?
DSmart kullanıyoruz, ayda 30 lira mı ne verip 7/24 film dizi veren 20 tane kanal izliyoruz.
M
Mirage ⭐ 19y
Enpara kampanyasına katmış netflix'i.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
AKK varken dublaj yapsa ne yazar?
DSmart kullanıyoruz, ayda 30 lira mı ne verip 7/24 film dizi veren 20 tane kanal izliyoruz.

Bende dsmart kullanıyorum , bütün paketler açık 15 TL'den lakin TV'de dizi - film izlemek biraz moda dışı kalıyor. Durduramıyorsun , başa alamıyorsun vs vs ve genelde çok eski filmler var.
Enpara kampanyasına katmış netflix'i.

Evet bugün bende gördüm. 40 TL'lik paket 20 TL'ye geliyor , 4 kişiye paylaştırılabiliyor yani kişi başı 5 TL'den netflix izlenebiliyor sorunsuz bir şekilde yada ikinci paket alınıp iki kişiye paylaştırılıp kişi başı 8 TL'den de izlenebilir.

Türkçe dublaj , Türkçe altyazı seçeneklerinin yanı sıra internet sağlayıcılarıyla görüşüp AKK sorunu çözülürse (Tivibu ve Turkcell TV'ye yaptıkları gibi) Netflix Türkiye'de satar diye düşünüyorum.
Tabi bunların hiç birisinin olacağını zannetmiyorum...

Bunların yerine 2-3 TB'lık bir harici disk alıp , arşiv yapmak daha mantıklı ki ben böyle yapıyorum. AKK sorunu yok , türkçe altyazı sorunu yok , hemde sonuna kadar beleş 🍺
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
@Chorus
tivibu ve turkcell tv akk'den yemiyor mu? Ben de hep düşünüyordum insanlar bunları neden alıyor diye. 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Evet , superonline isen turkcell tv , telekomdaysan tivibu akk yemiyor. Zaten baska yolu yok gunde 50 gb yer o alet 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: