Icerige atla
Extraloob

Nescafe 3ü1 Arada Bedava Taktiği

· 5 Yanıt · 4.3K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y

Nasıl böyle bir hata yaptılar bilmiyorum fakat bugüne kadar aldığım tüm 1 ve 2 yazanlarda bedava çıktı kampanyanın sanırsaem son 3 günü 😄 değerlendirebilirsiniz 😊
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
5 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Yarın gidip 20 tane 1 ve 2 yazan paket alıcam eve gelip kavonoza boşaltıcam sonra onları götürüp yine 1 ve 2 yazanlardan alıcam sonra yine eve gelip boşaltıcam sonra yine gidip yine alıcam bir yıllık kahveyi 3 günde biriktirmeyi planlıyorum şuan.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Yarın gidip 20 tane 1 ve 2 yazan paket alıcam eve gelip kavonoza boşaltıcam sonra onları götürüp yine 1 ve 2 yazanlardan alıcam sonra yine eve gelip boşaltıcam sonra yine gidip yine alıcam bir yıllık kahveyi 3 günde biriktirmeyi planlıyorum şuan.

😄 Önce sor aldığın yeri bedavayı geri alıyormusunuz diye 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Kahve hiç içmem ama aynısını yapmayı düşünüyorum.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Yırttık abicim yırttık

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: