Nerede Oy Kullanacağım ?
· 22 Yanıt · 4.4K görüntüleme 0 okuyor

22 Yanıt
wayyysss güzelmiş ^^
Spoiler
ADI OKAN
SOYADI ÇELEBİ
ADRES BAHÇELİEVLER MAH./ BAHÇELİEVLER/ İSTANBUL
OY VERECEĞİNİZ YER BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ
SANDIK NUMARASI 1xxx
SIRA NUMARASI 4xx
SOYADI ÇELEBİ
SANDIK NUMARASI 1xxx
SIRA NUMARASI 4xx
wayyysss güzelmiş ^^Spoiler
ADI OKAN
SOYADI ÇELEBİ
SANDIK NUMARASI 1xxx
SIRA NUMARASI 4xx
okan abi sen bahçelievlerdemi oturuosun yav hç görmedim ben seni 18 senedir bahçelievlerdeyim 😆

PS : Bakalım oylamadaki kadar resim veyahut bilgi gelecek mi oy sndıgının nerde oldugu hakkında 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
J
Journalist
⭐ 19y
Spoiler
ADI HAKKI
SOYADI AKGÜN
ADRES HAFSA SULTAN MAH./ MANİSA MERKEZ/ MANİSA
12/09/2010 tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliklerinin Halkoyuna Sunulması seçiminde oy verme yeri:
OY VERECEĞİNİZ YER HALİT GÖRGÜLÜ LİSESİ
SANDIK NUMARASI 1116
SIRA NUMARASI 293
SOYADI AKGÜN
ADRES HAFSA SULTAN MAH./ MANİSA MERKEZ/ MANİSA
12/09/2010 tarihinde yapılacak olan Anayasa Değişikliklerinin Halkoyuna Sunulması seçiminde oy verme yeri:
OY VERECEĞİNİZ YER HALİT GÖRGÜLÜ LİSESİ
SANDIK NUMARASI 1116
SIRA NUMARASI 293
wayyysss güzelmiş ^^Spoiler
ADI OKAN
SOYADI ÇELEBİ
SANDIK NUMARASI 1xxx
SIRA NUMARASI 4xx
okan abi sen bahçelievlerdemi oturuosun yav hç görmedim ben seni 18 senedir bahçelievlerdeyim 😆
yes bebem çalışlar caddesinde 😎
Ps : arkasında extraloob.com yazılı tek araba var o cadde de birisi dip gaz yardırıyorsa bil ki o benimdir 😜
Ps : arkasında extraloob.com yazılı tek araba var o cadde de birisi dip gaz yardırıyorsa bil ki o benimdir :P
😆 😁
Ps : arkasında extraloob.com yazılı tek araba var o cadde de birisi dip gaz yardırıyorsa bil ki o benimdir :P
😆 😁
Yerlerdeyim summer6:
C
CherryBrandy
⭐ 18y
😆 😁
Biri beni bağlayabilir mi 😆 makara: makara: makara:
😆 😁
Biri beni bağlayabilir mi 😆 makara: makara: makara:
emniyet kemerini takalım lütfen arka koltuktakilere bile taktırıyorum ben çünki ben kaza yaparsam ölümcül olur 😢
C
chipshajen
⭐ 17y
araba markası nedir? seninle bi resim alabilirmiyiz arabadan? (: konu nerden nereye geldi ama olsun seni tanımak daha güzel (:
Süper oldu bu nina benimki biraz karışıktı taşındık falan derken iyi oldu bu 🍺
[ek #12654]
araba markası nedir? seninle bi resim alabilirmiyiz arabadan? (: konu nerden nereye geldi ama olsun seni tanımak daha güzel (:
modifiyeli hacı muro summer3: summer3: summer3:
🍺

ilk oyumu kullanıcam summer1:
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
hacı süpersin müthiş bişey, bu sıcvaklıkta muhtarlığa git bekle o karmaşa da bi de sakal istesinler ohooooooo ramazanda benden san 10k hayır dua:)
ı ıgh.
Doğan görünümlü şahin kırmızı çelik jantlı ejderha simgesi var üstünde makara:
Gzz
N
NightMare54
⭐ 18y
ADI ÖMER
SOYADI KISA
ADRES ELPEREK MAH./ PAMUKOVA/ SAKARYA
OY VERECEĞİNİZ YER PAMUKOVA LİSESİ
SANDIK NUMARASI 1ééé
SIRA NUMARASI 1éé
SOYADI KISA
ADRES ELPEREK MAH./ PAMUKOVA/ SAKARYA
OY VERECEĞİNİZ YER PAMUKOVA LİSESİ
SANDIK NUMARASI 1ééé
SIRA NUMARASI 1éé
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap