1 lvl den 105 Lvl e kadar kasımına 350 TL istiyor benim bu chara harcadığım Premium,elektirik,internet masrafı zaten 1000 TL yi geçmiştir o yüzden diğer satılık charlarla bu charı karıştırmayın
Diğer karkaterlerden pekte farkı yok 1 leveldan 105level a kasmaya 350tl felan bunlar boş sözler sizin için söylemiyorum tabii, piyasa durumuna göre bakılıyor artık karakterlere yani ordan bir mantık yürütmeye çalışmayın 1 leveldan 105 e 350 e kasılıyor gibisinden bilen var bilmeyen var yanlış anlaşılma olmasın daha sonra ☕
Neptune HeavenAngel 110 Lvl Bard-Cleric 100TL ! SATILDI !
· 43 Yanıt · 6.0K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
tabi boş söz bunlar dostum nasılsa > 80-85 den sonra pre+ suz nasıl lvl atlıcanı yada kendini kasacak enaz bikaç çarı ki oda 95-96 ya kadar ondan sonra aşşa yukarı bi 8li pt nasıl yapacagını ve 105 olacagını,7/24 elektrik parasını ,bot parasını pc basında gecireceğin saatleri (nasılsa heralde çarada hersey full gelio item falan sen urasmıyosun!) gökten dusen dresi peti meti bunları nasılsa sen halletmeyi anlatırsın malum PİYASA durumu ortada 😄 ama olay zaten piyasaya dusmemekte 😄 o yuzden.e sende haklısın arki,kanki,bro diye birbirine ıd pass zart zurt veren zavallılar satıyor 50-100 car hee bide fff lar çar 110 buildin biri 100 biri 108 bu nası ff ***:D
tabi boş söz bunlar dostum nasılsa > 80-85 den sonra pre+ suz nasıl lvl atlıcanı yada kendini kasacak enaz bikaç çarı ki oda 95-96 ya kadar ondan sonra aşşa yukarı bi 8li pt nasıl yapacagını ve 105 olacagını,7/24 elektrik parasını ,bot parasını pc basında gecireceğin saatleri (nasılsa heralde çarada hersey full gelio item falan sen urasmıyosun!) gökten dusen dresi peti meti bunları nasılsa sen halletmeyi anlatırsın malum PİYASA durumu ortada 😄 ama olay zaten piyasaya dusmemekte 😄 o yuzden.e sende haklısın arki,kanki,bro diye birbirine ıd pass zart zurt veren zavallılar satıyor 50-100 car hee bide fff lar çar 110 buildin biri 100 biri 108 bu nası ff ***:D
lol . 🎭
up
up
up
fiyat aciliyetten dolayı 100 TL ye düşmüştür !
E
erkankolcu18
⭐ 14y
Silk Karşılığı satıyormusun sadece nakit mi ?
sadece tl ile satıyorum güven konusunda sıkıntı olursa aracılık masrafı size ayittir.
sadece tl ile satıyorum güven konusunda sıkıntı olursa aracılık masrafı size ayittir.
Up
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
bedavaya satıyorum 😄
bedavaya satıyorum :D
yoksa pahalımı satıyorum ? 😞
üstüne para da isterük
üstüne para da isterük
hıı 😁
up
satış son hız devam ediyor,charın kardeşi EliteTurk satılmıştır yeni sahibi Neptune serverından Endorphine dir.
up
s.a kardeş charı alıcam msn girersen sevinirim msn: [email protected]
s.a kardeş charı alıcam msn girersen sevinirim msn: [email protected]a.s msn e cepten giremiyorum msj kutuna face adresimi yazdım ekle konuşalım.
E
erkankolcu18
⭐ 14y
facede ekledim online olduğun bir vakit hesap numarını ordan atarsın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap