Mrb beyler ben Turkey'in Master _MurdeR_MaN_ Neptunde oynayıp da Guildimize gelmek isteyen war ise 80+ Ve Kasan kişiler olmak şartı ile bana ulaşabilirler..Sadece bi Gençlik ortamı.:) Guild ortalaması 30 kişi civarı 87+oyunculardıR.
Neptune Dedindimi Akla ___TuRKeY___ Guildi gelsin..
· 15 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Olur gelsin 😄
Up ^^
guselll
asd
iyi oyunlar 😊
Olur gelsin :Dsaçma yorumlar yapıp post kasma 🎭
[EliteTurks] gelsin akıllara 😄
ps:Şaka şaka Turkey de EliteTurks de iyi hatıralarla gelsin akıllara Ben LegendMaster farukcum umarım bu seferki Forest Warda başarılı olursunuz.. Kolay gelsin 😉
ps:Şaka şaka Turkey de EliteTurks de iyi hatıralarla gelsin akıllara Ben LegendMaster farukcum umarım bu seferki Forest Warda başarılı olursunuz.. Kolay gelsin 😉
BAŞARILAR
T
TaM_1_BeLa
⭐ 17y
Kolay Gele...
eyw inş. ^^
C
CuantOfLight
⭐ 18y
Ben geleyim mi 85 lv warrior 😊
C
CuantOfLight
⭐ 18y
ps:Şaka şaka Turkey de EliteTurks de iyi hatıralarla gelsin akıllara Ben LegendMaster farukcum umarım bu seferki Forest Warda başarılı olursunuz.. Kolay gelsin ;)
Malesef Başarılı olamadılar Guild yine bizde kaldı 😊 Guild.EXOTIC
M
MasterOfRoc
⭐ 17y
ps:Şaka şaka Turkey de EliteTurks de iyi hatıralarla gelsin akıllara Ben LegendMaster farukcum umarım bu seferki Forest Warda başarılı olursunuz.. Kolay gelsin ;)
Malesef Başarılı olamadılar Guild yine bizde kaldı 😊 Guild.EXOTIC
bizim unionun küçük kalelerle işimiz olmuo küçük guildler gitsin oray bizim unio Janganı çoktan aldı zaten küçüklerle de siz övünün 😈 😈 😈 💃 💃 💃 💃
Kolay Gelsin.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap