Icerige atla
Extraloob

Need For Speed Shift İlk Görüntüler

· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme
A
aPolyannA OP ⭐ 19y
[flash=600,600]http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=312288[/flash]

Son çıkardığı oyunlarla NFS'nin namını bitiren EA'nın yeni NFS'si.Sizce gitmiş olan namını geri getirirmi?Bence hayır.Sizce?
15 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Güzel gibi gelmedi bana
[F New]Solo Gitarist
B
Band'Eros ⭐ 17y
poq 😄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
nasıl olacak bilmiyorum ama kaza anında ekran birden puslu oluyor ve slayt görüntüsi gibi slowmotion efect uygulamışlar bir harika olmuş nfs tutmaz diye birşey yok nasıl ki rocky 80 terminator 1500 çıkıyorsa nfs 500de çıkar ve yok satar, tabiki biz ülkemizde orijinal oyun almadığımız için kıymetini bilmiyoruz neyin ne olduğunun 😄
J
JawBreaker ⭐ 18y
Yer altı yarışları olarak kalmalıydı bence. ☕
A
aPolyannA OP ⭐ 19y
Ben Underground serisinden sonra yapılmış en iyi NFS si, bence.Bi demosu çıksın full versiyonundan önce -tabi çıkartılırsa- deneriz öğreniriz.Bir videoya bakarak biraz ağır soru sormuşum.Dün gece kafam iyiydi biraz zaten 😄 Ya bu videoyu ben 500,400 diye yaptım hatırlıyorum ama 600,600 olmuş 😆
P
Prada ⭐ 19y
Hala sıkılmadan Most Wanted oynarım 😉 alirim avuçlarımın arasına konsolumu gaz pedalina yüklenirim attığım spinin keydini çıkarırım ^^
A
aPolyannA OP ⭐ 19y
nasıl olacak bilmiyorum ama kaza anında ekran birden puslu oluyor ve slayt görüntüsi gibi slowmotion efect uygulamışlar bir harika olmuş nfs tutmaz diye birşey yok nasıl ki rocky 80 terminator 1500 çıkıyorsa nfs 500de çıkar ve yok satar, tabiki biz ülkemizde orijinal oyun almadığımız için kıymetini bilmiyoruz neyin ne olduğunun :D

Bu konuda haber vermiştim zaten gerçeklik öğeleri fazla basan oyun olucak diye 😎
Q
Quattro ⭐ 19y
Bence araba içi görünüm ve slowmotion güzel olmuş ayrı bir tat katmış
E
efeerk ⭐ 18y
[flash=600,600]http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=312288[/flash]

Son çıkardığı oyunlarla NFS'nin namını bitiren EA'nın yeni NFS'si.Sizce gitmiş olan namını geri getirirmi?Bence hayır.Sizce?

Ea nın değil 😊 EA Games sadece oyunu dağıtmak için bir sponsor...
J
NFS serisi öyle kolay harcanabilecek bir seri değildir.
Bu oyunla alnındaki kara lekeyi atıp şanına yeniden kavuşacak. 😜
R
Rhea ⭐ 19y
Bence giden nam bu oyunla geri gelir ama en az 512 mb ekran kartı ister...
.NET
.NET ⭐ 19y
Ben Underground serisinden sonra yapılmış en iyi NFS si, bence.Bi demosu çıksın full versiyonundan önce -tabi çıkartılırsa- deneriz öğreniriz.Bir videoya bakarak biraz ağır soru sormuşum.Dün gece kafam iyiydi biraz zaten 😄 Ya bu videoyu ben 500,400 diye yaptım hatırlıyorum ama 600,600 olmuş 😆

600,600 ben yaptım 😉 Diğer türlü video tam sığmıyordu.
[F New]Solo Gitarist
K
Kup ⭐ 18y
Sonunda NFS bir ilke imza attı ve bu tarz bir oyun çıkardı, serideki tüm oyunları oynadım en zevk aldığım MW ve Porsche Unleashed'dı. Oyunun başka oynama açısı vardır inşallah. Giden nam geri gelicek gibi duruyor.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: