Icerige atla
Extraloob

Neden Yazarlıktan Atıldım?

· 13 Yanıt · 2.5K görüntüleme
M
mert5100 OP ⭐ 19y
Merhaba sayın yöneticiler acaba neden yazalıktan atıldığımı söyleyebilirmisiniz?Elimden geldiğince paylaşım yapıyorum?

Saygılar...
13 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hesap mı vereceğiz :idea:
O
Old School ⭐ 19y
Demek bir hatan olmuş kesin bi, sorun vardır keyif için atcak değillerya
A
addIcFb ⭐ 19y
hesap mı vereceğiz :idea:

abi sanki Biraz Ağır Olmuş 😞 neden söleyebilirsin kanımca :?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
burası extraloob.com ailesi ve özgürlükler diyarı hepimizinde Oyun Parkı bu kadar tatlı bir ortam varken birbirimize soru sormak yargılamak gereksiz ve yersiz geliyor bu yüzden hepinizin bu huyundan vazgeçmesini temenni ediyorum illaki birşeyleri öğrenmek istiyorsanız pm atarsınız efendi gibi usuldan sorarsınız bizde açıklarız :?!
A
addIcFb ⭐ 19y
burası extraloob.com ailesi ve özgürlükler diyarı hepimizinde Oyun Parkı bu kadar tatlı bir ortam varken birbirimize soru sormak yargılamak gereksiz ve yersiz geliyor bu yüzden hepinizin bu huyundan vazgeçmesini temenni ediyorum illaki birşeyleri öğrenmek istiyorsanız pm atarsınız efendi gibi usuldan sorarsınız bizde açıklarız :?!

oda doğru ?!!!!!!...
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
bırsuru kopyan varya ondan olabılır oda tahmın.
M
mert5100 OP ⭐ 19y
Hiç kopyalamadım ki.Bitek şu mangalda kül bırakmamyı okudum ve aklımdan yarattıklarımı yazdım.
Ama neyse canım forumumun canı sağolsun 😉
A
addIcFb ⭐ 19y
Hiç kopyalamadım ki.Bitek şu mangalda kül bırakmamyı okudum ve aklımdan yarattıklarımı yazdım.
Ama neyse canım forumumun canı sağolsun ;)

sen zaten memnundun oldscholl luktan kal böle 😈
M
mert5100 OP ⭐ 19y
Ama neyse canım forumumun canı sağolsun ;)

sen zaten memnundun oldscholl luktan kal böle 😈

Nerden hatırlıyon o yazıyı yauw çok class adamsın 😈
Hayatta;
Sağlık ve derslerden başka şeyi dert etmem 😉
P
pfffffff ⭐ 19y
Bizim karsimiza 'neden?' diye cikmayin arkadaslar.Kimseyi durup dururken birseylerden mahrum etmiyoruz biz.
M
mert5100 OP ⭐ 19y
Abi valla o gün çok üzüldüm atılınca neyse konuyu kilitleyin de uzamasın artık.Siz beni banlasanız bile benim kalbimde olacaksınız ?!!!!!!...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: