Sorumu Mazur Görün , Bunun cevabını her zaman merak etmişimdir. ' Neden Silkroad Online ' ?
Bu sorumu yanlış anlamayın lütfen , Silkroad' ı tercih etme sebeblerinizi öğrenmek bu sorudaki amaç.
ilk olarak ben başlayayım ,
Çünki ; Moralim Bozuk Olduğunda , kafamı dağıtmak istediğimde oynadığım tek oyun , çünki en profesyonel olduğum oyun. 😎
Sizin sebebleriniz neler ❓
Neden Silkroad? |
· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Yapıcak başka bir işimin olmaması ...
Yapıcak başka bir işimin olmaması ...
😁
10 Yaşında para dağıtmaya başladığım 16 yaşında akıllanıp bıraktığım bir oyun ...
Çünki ; Moralim Bozuk Olduğunda , kafamı dağıtmak istediğimde oynadığım tek oyun , çünki en profesyonel olduğum oyun. 😎
😘
silkroad değil ca oynuyorum ve şu zamana kadar hiç para yatırmadım sadeec 1 kez 20 tl vereceğim bir daha da hiç yatırmaytacağım ve gerçekten zevk alıyorum ^^
[F New]Solo Gitarist
*
*Underground
⭐ 16y
Silkroad'ı para için değiş zevk için oynuyorum bügüne kadar nerden baksanız 5 Bin TL'm gitmiştir.Ama çok zevk alıyorum
Sorumu Mazur Görün , Bunun cevabını her zaman merak etmişimdir. ' Neden Silkroad Online ' ?
Bu sorumu yanlış anlamayın lütfen , Silkroad' ı tercih etme sebeblerinizi öğrenmek bu sorudaki amaç.
bir gamer için önemli olan online etkileşimde olmaktır bizlerde bir şekilde sro'ya ulaştık ve burada kaldık kalma sebebimizde çok belli kim futbol takımını değiştirebilir ki 😎
bir gamer için önemli olan online etkileşimde olmaktır bizlerde bir şekilde sro'ya ulaştık ve burada kaldık kalma sebebimizde çok belli kim futbol takımını değiştirebilir ki 8)
Haklısın elbette Abi. meraktan soruyorum sadece. ❤️
2007 senesinde fıstık gibiydi be sro. thief-hunter kapışmaları vardı , bin güçlükle kervan çekerdik. 2010 senesinde ise milletin işi gücü lv kasmak dolayısıyla oyunun hiç tadı tuzu kalmadı ve bıraktım . mutluyum =)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap