Icerige atla
Extraloob

Neden Güiza ?

· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

[youtube]WMs6S7y1soc&feature=related[/youtube]

[youtube]TGsH-s8REVI&feature=related[/youtube]

[youtube]J_FEmLVBAGo&feature=related[/youtube]

15 Yanıt
I
Ya Resimlerde yada benim pc'de sorun var
S
Sky4eviL ⭐ 19y
Ya Resimlerde yada benim pc'de sorun var

resim değiller videolar ^^ youtube girmediği için öle gözüküolar xD
T
Tatanga ⭐ 19y
kıskançlık diyelim
M
Mojito ⭐ 18y
hacım bırak işte koskoca sezonda nerdeyse bukadar gölü var :S
.NET
.NET ⭐ 19y
hacım burak işte koskoca sezonad nerdeyse bukadar gölü var :S

🍺 Bu adam için başlık mı açılır? İlla Beşiktaş'ı ezmek istiyorum diyorsan daha düzgün futbolcuları kullan derim^^
Bu arada Beşiktaş'lıyım 😊
[F New]Solo Gitarist
M
Mojito ⭐ 18y
Bende Fener'liyim 😜
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
hacım bırak işte koskoca sezonda nerdeyse bukadar gölü var :S

Eğer takım sezonu 100 golle kapatsa,her maç tek kale oynasa ama Dani bu kadar gol atsa haklısın derim.Takım iy miydiki Dani'den kral olmasını bekliyoruz ? 🙄
M
Mojito ⭐ 18y
O zaman hacım övünerek buraya koymayacaksın bir Fenerli olarak bence bu yaptığın çok saçma.
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
O zaman hacım övünerek buraya koymayacaksın bir Fenerli olarak bence bu yaptığın çok saçma.

Attığı gollerin tekniğine bakarak övünmem çok doğal. 🙄
M
Mojito ⭐ 18y
Burda teknik sökmüyor ben takıma bakarım istersen Messi olsun banane oynayabilmişmi yok o zaman bunları tartışacak değilim.
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Burda teknik sökmüyor ben takıma bakarım istersen Messi olsun banane oynayabilmişmi yok o zaman bunları tartışacak değilim.

Fenerbahçe bu yüzden kaybediyor işte...

Zaman verme diye birşey yok.Anelka'lar bu yüzden gitti,bari akıllanalımda Guiza'lar bu yüzden gitmesin. 👍
M
Mojito ⭐ 18y
bakalım bu sezon gitmeyecekmiş ne yapacak gelecek sezon yedekte oturmazsa şaşırmam. 👴 🕵️
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
bakalım bu sezon gitmeyecekmiş ne yapacak gelecek sezon yedekte oturmazsa şaşırmam. 👴 🕵️

Tabi şuda var daha iyisi gelecekse,iyi bir teklifte varsa düşünülmeden satılsın. 🍿
M
Mojito ⭐ 18y
Hacım demedi deme elimizde patlayacak.eğer satılamzsa bu sezon 2010 yılında beş kuruş para etmez.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: