K KuRtLaR OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 Lütfen bir çözüm yolu bulun! ben de Sro oynamak istiyorum- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 17 yil once #2 Ekran kartı güncellemesini yap öncelikle ilk hata için TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KuRtLaR OP ⭐ 19y 17 yil once #3 Ekran Kartını Nasıl Güncellicem TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 17 yil once #4 ekran kartının markası ne ? Ati or NvidiaHatta ayrıntılı bir şekilde yazarmısın kartının markasını modelini. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KuRtLaR OP ⭐ 19y 17 yil once #5 ATİ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #6 Önce Buraya giriyosun : http://ati.amd.com/support/driver.htmlSonra bu işlemi gerçekleştiriyosun. Yeni driverina kavuşuyosun =)En sağda kartının modelini seç ve GO buttonuna tıkla- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #7 - Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KuRtLaR OP ⭐ 19y 17 yil once #8 Teşekkürler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TurkSword ⭐ 19y 17 yil once #9 bişi sorucam benim radeon x300 (biraz tarihi eser) güncelliyicem ama driverı yok tıklıyorumYour browser sent a request that this server could not understand.Reference #7.3604434d.1211741895.0 böyle bir hata alıyorum.. help me! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil