Icerige atla
Extraloob

Neden böyle ...

· 15 Yanıt · 1.7K görüntüleme
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Arkadaşlar bu sistemde silkroad 2 client cok kasıyor deli ediyor beni. Bide Clientleri direk kapatınca makina donuyor hackshield gelmeden önce donma yoktu herneyse bu sistemle kac clienti rahat acmam gerekiyor sizce ne önerilieriniz nelerdir ?

Ekran kartı Ati Radeon X 1550 Series.

15 Yanıt
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
uppppp
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
pppp
B
ekran kartın kötü raminde idare eder bırakta kassın - benim 2.8 işlemci 1gb ram hd3650 512 mb ekran kartı ile tek clientte kasıyor :/
*
ekran kartın kötü raminde idare eder bırakta kassın - benim 2.8 işlemci 1gb ram hd3650 512 mb ekran kartı ile tek clientte kasıyor :/

Ekran Kartını nerden gördün cool2:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

yazmış 😁
B
Buura ⭐ 19y
Sro ramdan yaklaşık 500mb götürüyo 200mb da gerikalan şeyler desek 300le ayrı bir client kasar 1gb daha ekle pcne.
*

yazmış 😁

Pardon 😁
X
Xanthos ⭐ 19y
Benim 3-4 yıl önce aldığım ve halen plvl için kullandığım ikinci PC ile yakın özellikler.

XP ultimate
AMD Athlon 64 Processor 3000+
1,8 Ghz , 4 gb ram [3,50 gb görüyor işletim sistemi sağolsun 😜 ]
Ati Radeon x1550 512 ekran kartı

Ben bu PC ile 7 sbot açıyorum.dolayısıyla 7 client. msn açık,sistem korumaları açık. Gereksiz programlar kapalı.Daha doğrusu doğru düzgün program yok PC'de 😊

Sözün özü şudur : Ram ekle PC kasım kasım kasılmaktan kurtulsun makara:
P
Poker Face ⭐ 19y
Pc de ram eksikliği var.Aynı sisteme bende sahibim 8 taneden fazla char açıyorum ama 2gb ram sahibiyim.
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
cok sagolun hemen ram eklicem . Bide ne marka ram tavsiye edersiniz
P
Poker Face ⭐ 19y
Kıngston 👍 ve ya OZ
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Kıngston 👍 ve ya OZ

🍺 😘
X
Xanthos ⭐ 19y
ADATA'nın soğutuculu Ramleri güzel,ısınma derdi yok.Çok iyi performans alıyorum şu an 2 gb dd2 800 mhz ile.
Kingston da favorilerim arasında.

Tabi tercih senin 😊
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
ADATA'nın soğutuculu Ramleri güzel,ısınma derdi yok.Çok iyi performans alıyorum şu an 2 gb dd2 800 mhz ile.
Kingston da favorilerim arasında.

Tabi tercih senin :)

Onada bakarım ddr2 bende alıcam.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: