benim mahmah002 adlı banlamışsınız.Ama ben minoset16 die acc tanımıyorum bile.güya reklam yapmışım. 😢
Ben birtek bu siteye üyeyim.Ama Sayenizde banlandı.İsterseniz Banı Açmayın ama Suçu Benim Üstüme Atan Şerefsizin ta .... .İnsan Gibi Söylemek varken suçu başkasına atmak allah allah.Neyse Bu seferde beni vurdu şerefsizler...
Neden Ben?
· 22 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
- Resim Silinmiş.
Hangi sitede olduğunu tekrar hatırlatayım dedim...
- Resim Silinmiş.
😉 Hala Gelip İtiraz Edebiliyorlar ...
J
Jason Walker
⭐ 19y
yeterli mi?
Değil.Çünkü Benim Minoset16 die acc'm yok diyorum. Şifresini Bile Bilmiyom...Nasıl iştir Bu be.Hay ben böle phpbb nin 😞 .Ben Israr Ediyorum!!Benim minoset16 die acc'm yok!!
Değil.Çünkü Benim Minoset16 die acc'm yok diyorum. Şifresini Bile Bilmiyom...Nasıl iştir Bu be.Hay ben böle phpbb nin 😞 .Ben Israr Ediyorum!!Benim minoset16 die acc'm yok!!
ama deliller ortada 😐
mahmah, İnternet cafeden siteye giriyor musun? Eğer evetse minoset16'yı yakalayıp dövüp fotoları koyman karşılığında banının açılması düşünülebilir. 😜
mahmah, İnternet cafeden siteye giriyor musun? Eğer evetse minoset16'yı yakalayıp dövüp fotoları koyman karşılığında banının açılması düşünülebilir. :P
hehehehe 😁
mahmah, İnternet cafeden siteye giriyor musun? Eğer evetse minoset16'yı yakalayıp dövüp fotoları koyman karşılığında banının açılması düşünülebilir. :P
Adamı dövdükten sonra fotolarıda çekcekmişsin duydunmu 😁 😁 😁 😆
J
Jason Walker
⭐ 19y
😁
Böylesi Teklifleri Hiç Bir Yerde bulamazsın
Böylesi Teklifleri Hiç Bir Yerde bulamazsın
eet bana sorarsan minoset kim de sen extraloob a zarar vermissin de bende sana verem de kafayı cak 😁 😁 😈 😈 sonra siteye koy resimleri
Arkadaslar durumlar bildiginiz gibi degil durum insanlarin acc illegal yollarla gidiyor!
Kimseyi suclamayin bu yolla global modumuzun modumuzun dmodumuzun bile acc gitti halen milleti sucluyorsunuz..
Cem durum bildigin gibi degil disaridan mudahale ile eski surumumuzde acc lar caliniyordu.
Kimseyi suclamayin bu yolla global modumuzun modumuzun dmodumuzun bile acc gitti halen milleti sucluyorsunuz..
Cem durum bildigin gibi degil disaridan mudahale ile eski surumumuzde acc lar caliniyordu.
Arkadaslar durumlar bildiginiz gibi degil durum insanlarin acc illegal yollarla gidiyor!
yavaş hacım ne müdahelesi yok öyle birşey adamlar şifrelerini 123456 vb. yaparlarsa 3-4 denemede herkes tutturur.
abi 1 2 3 kisi degil ki hepsimi 123456 yapti.Var bu isin bir rezilligi ins en yakin zamanda biter
Benim Şifrem 1234567 değil. 😆 Olamaz sate koymam.AmA inadına yapmadım diyorum.Lütfen Açın Şu yasağı.Ayrıcanakta Ben İnternet Kafede Girmem.Bizim Buralarda Düzgün bi İnt Kafe Yok...
Benim Şifrem 1234567 değil. 😆 Olamaz sate koymam.AmA inadına yapmadım diyorum.Lütfen Açın Şu yasağı.Ayrıcanakta Ben İnternet Kafede Girmem.Bizim Buralarda Düzgün bi İnt Kafe Yok...
Bu söylediklerin şüpheyi daha da üstüne çekiyor. Kardeşine söyle reklam yapmaktan vazgeçsin ne diyeyim.. 😜
Neyse Israr Etmeyeyim.Ama Reklam Yapmadım.Nese Bu Sefer Piyango Bize Vurdu.İnş. Başkasının Başına Gelmez...
Saygılar...
Saygılar...
Bir rastlantı olduğunu düşünüyorum. Arkadaş gerçekten çok saygılı bir şekilde güzel bir üslupla dile getirmiş derdini. Milyonlarca internet kullanıcısı var Türkiye'de aynı IP denk gelebilir rastlantısal olarak. 88 ile başlayan ve gerisi 10.000.000 ihtimalden oluşan bir sayılar dizisi bu IP. 70.000 üyesi olan bir forumda denk gelmesi çok da uçuk bir olay değil bence. Samimiyetine inanarak banını kaldırıyorum. Umarım yüzümü kara çıkarmazsın.
insallah cikarmaz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap