Icerige atla
Extraloob

Neden?

· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme
M
mertix57 OP ⭐ 16y
Merhabalar Acaba Benim neden banlandigimi soyler misiniz Banimi acmanizi veya baska bisi istemiyor sadece nedenini merak ettim hani hatali bisi mi yaptim acaba??

ProMaster
17 Yanıt
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
açıklama yapmak zorunda değiliz.1 hafta uzaklaştırıldın.bu üyeliğin ile forumun tadını çıkart.
M
mertix57 OP ⭐ 16y
açıklama yapmak zorunda değiliz.1 hafta uzaklaştırıldın.bu üyeliğin ile forumun tadını çıkart.

Aciklamak zorunda degilsiniz tabiki ama hatamizi ogrenelim ki bi daha tekrarlamayalim degil mi?? 🙄
M
mertix57 OP ⭐ 16y
?????
T
takerisks ⭐ 16y

Aciklamak zorunda degilsiniz tabiki ama hatamizi ogrenelim ki bi daha tekrarlamayalim degil mi?? 🙄

hiç uğraşma bnce boşa dil dökersinn
V
VeziR19 ⭐ 16y

Merak etme pm attım adminlere ilgileneceğiz diye mesaj geldi sen yok yere banla banla herkesi egoların tatmin olsun yeter ki.
M
mertix57 OP ⭐ 16y
Nedenini halen ogrenemedim 🤔
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
promaster - cartmann - angelsss üyelikleri açılmıştır 😎
P
Pro ⭐ 18y
promaster - cartmann - angelsss üyelikleri açılmıştır 8)

Tesekur ederim abi , Ustelemek gibi oluyor ama halen neden banlandigimi anlamis degilim Hani hatamiz olduysa hatamizi duzeltmesini biliriz ama iste...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ninanın zoruna giden espri yapmışsınız o da 1 hafta banlamış olabilir banlayabilir ama bizim banlama kurallarımız var onu bir anlık unutmuş.
P
Pro ⭐ 18y
ninanın zoruna giden espri yapmışsınız o da 1 hafta banlamış olabilir banlayabilir ama bizim banlama kurallarımız var onu bir anlık unutmuş.

Peki abi anladim.
E
EliteTurk ⭐ 18y

Bir abi bir baba edalarında bu adamı bu yüzden seviyorum ''sezarın hakkı sezara'' . ❤️
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Pro'ya güzelce açıkladım neyin ne olduğunu oda olgunlukla karşılayacaktır diye düşünüyorum 😘 ❤️
P
Pro ⭐ 18y
Pro'ya güzelce açıkladım neyin ne olduğunu oda olgunlukla karşılayacaktır diye düşünüyorum 😘 ❤️

Pm'le anlattim bro. ❤️ 😘
E
EliteTurk ⭐ 18y

Pm'le anlattin bro. ❤️ 😘

Konuyla alakasız olucak ama sen CA mı oynuyorsun yazılarında türkce kelimelerde ingilizce karakter kullanıyorsunda hep. 🕵️
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Bir abi bir baba edalarında bu adamı bu yüzden seviyorum ''sezarın hakkı sezara'' . ❤️

bol spor insanı böyle cool yapıyor kuzum kimseyi üzmeyi sevmiyorsun hep gülmeye güldürmeye çalışıyorsun makara:

Ps : ama çok karizmayım değil mi sezardı hakkı diyordun yaaa ihihihii 😜
P
Pro ⭐ 18y

Pm'le anlattin bro. ❤️ 😘

Konuyla alakasız olucak ama sen CA mı oynuyorsun yazılarında türkce kelimelerde ingilizce karakter kullanıyorsunda hep. 🕵️

Format atmadan once oynuyordum ama su aralar bilgisayarda cozemedigim bi problem var ondan pek bisi oynayamiyorum

@Exl
Baba Spor candir cigerdir, mesela ben bak spor'u biraktim(Basket) surekli icimde bir sıkıntı surekli bir daralma + Sinir...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: