Önce Türkiye'de sonra UEFA dan tescil yediler. Tüpcü de kurtaramaz artık . TS ye kupada verilmesi gerek. E şimdi fenerin UEFA da yendiği elediği rakipler sıkıntı cıkaracak. Bundan bir kaç ay önce Aydınlar' a küfür eden arkadaşlarım şimdi keşke keşke diyorlar
Ne olacak şimdi bu Fenerin hali 😊
Ne olacak Bu Fenerin Hali (!)
· 51 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
51 Yanıt
Peki.
Hiç hoş bir şey değil.. Fenerbahçe bizi güzel temsil eden bir takım oldu keske bu olanlar olmasa
Violent Arise
⭐ 19y
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Çatlaaaa 🍿
Peki.
Çatlaaaa 🍿
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
zaa
Peki.
zaa

A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Ne çektik be yavrum.
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Gelen vuruyor geçen vuruyor açık olunca.
Kulakların ağzına varmış.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Fener'e ne olursa olsun, ne olacak bu ülkenin hâli?
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Kalkandelen
⭐ 17y
olsun be gülüm buda geçer 😄
Olur öyle arada.
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Hayırlısı be gülüm
Yanlış anlasılmasın ama fenerbahçe'nin çok çirkef bir futbol anlayışı var.
Adamlar hala TS'ye kupa verilmesi gerek diyorlar. alkis: Fenerbahçe'nin çok mu çirkef ? Galatasaray'ın saha içine yaptığı şeyleri görmemezlikten gelirsek normal. En kısa örnek Mersin İdman Yurdu maçı. Sırf yenilmemek için ellerinde ki futbol hariç her şeyi yaptılar. 👍
Bu mesaj Legendz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Terim in 70 milyon önünde yaptığını Azize soy. odası koridorun da her maç yapiyor merak etme sen:)
Adamlar hala TS'ye kupa verilmesi gerek diyorlar. alkis: Fenerbahçe'nin çok mu çirkef ? Galatasaray'ın saha içine yaptığı şeyleri görmemezlikten gelirsek normal. En kısa örnek Mersin İdman Yurdu maçı. Sırf yenilmemek için ellerinde ki futbol hariç her şeyi yaptılar. 👍
Terim in 70 milyon önünde yaptığını Azize soy. odası koridorun da her maç yapiyor merak etme sen:)
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildi
Elinde bu konu hakkında bir belge olmadığı için tartışmak bile gereksiz geliyor bu konuda seninle. ☕
Bu mesaj Legendz rumuzlu uyeden alinti yapildiAdamlar hala TS'ye kupa verilmesi gerek diyorlar. alkis: Fenerbahçe'nin çok mu çirkef ? Galatasaray'ın saha içine yaptığı şeyleri görmemezlikten gelirsek normal. En kısa örnek Mersin İdman Yurdu maçı. Sırf yenilmemek için ellerinde ki futbol hariç her şeyi yaptılar. 👍
Elinde bu konu hakkında bir belge olmadığı için tartışmak bile gereksiz geliyor bu konuda seninle. ☕
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildi
FB'nin çok çirkef oyun anlayışı yok extra bir çirkeflik var ama olay Avrupa olunca işler değişiyor. Avrupa Ligi'nde yarı finale kadar çıktılar ve ülke puanına çok güzel katkı sağladılar. Keşke bu tarz cezaları almasa kulüplerimiz; hem ülke puanı hem prestij açısından kayıp yaşamasak...
Yanlış anlasılmasın ama fenerbahçe'nin çok çirkef bir futbol anlayışı var.
FB'nin çok çirkef oyun anlayışı yok extra bir çirkeflik var ama olay Avrupa olunca işler değişiyor. Avrupa Ligi'nde yarı finale kadar çıktılar ve ülke puanına çok güzel katkı sağladılar. Keşke bu tarz cezaları almasa kulüplerimiz; hem ülke puanı hem prestij açısından kayıp yaşamasak...
[F New]Solo Gitarist
He kardeşim he . Sen dahil bütün türkiye biliyor bunu .
1- Ki ayrıca ana haber bültenlerine kadar çıktı .
2- Ki ayrıca azize neden açıklama yapma gereği duydu bilmiyorum ama sadece hakeme . şunu şunu söyledim dediği açıklamada var.
UEFA + TÜRKİYE DE ŞİKECİ OLARAK TESCİLLENDİNİZ DAHA BAŞKA BELGEYE NE HACET ?
Bu mesaj Knickles rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Legendz rumuzlu uyeden alinti yapildiAdamlar hala TS'ye kupa verilmesi gerek diyorlar. alkis: Fenerbahçe'nin çok mu çirkef ? Galatasaray'ın saha içine yaptığı şeyleri görmemezlikten gelirsek normal. En kısa örnek Mersin İdman Yurdu maçı. Sırf yenilmemek için ellerinde ki futbol hariç her şeyi yaptılar. 👍
He kardeşim he . Sen dahil bütün türkiye biliyor bunu .
1- Ki ayrıca ana haber bültenlerine kadar çıktı .
2- Ki ayrıca azize neden açıklama yapma gereği duydu bilmiyorum ama sadece hakeme . şunu şunu söyledim dediği açıklamada var.
UEFA + TÜRKİYE DE ŞİKECİ OLARAK TESCİLLENDİNİZ DAHA BAŞKA BELGEYE NE HACET ?
Herkes bi tarafından uyduruyor bu şikeyi fenev sütten çıkmış akkaşıkmı ? Uefa`yada birileri el attı değilmi ? klasik fenerli savunmalarından birisini yapıyorsun başka birşey değil.
Herkes bi tarafından uyduruyor bu şikeyi fenev sütten çıkmış akkaşıkmı ? Uefa`yada birileri el attı değilmi ? klasik fenerli savunmalarından birisini yapıyorsun başka birşey değil.
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben FENERBAHÇE sütten çıkmış akkaşık mı dedim ? Şike yaptıysak neden sadece biz ceza alıyoruz ? O kadar yetenikliyiz ki kendi kendimize şike yapıyoruz. O zaman kesin Uefa'da da şike yaptık.
Bu mesaj Legendz rumuzlu uyeden alinti yapildiAdamlar hala TS'ye kupa verilmesi gerek diyorlar. alkis: Fenerbahçe'nin çok mu çirkef ? Galatasaray'ın saha içine yaptığı şeyleri görmemezlikten gelirsek normal. En kısa örnek Mersin İdman Yurdu maçı. Sırf yenilmemek için ellerinde ki futbol hariç her şeyi yaptılar. 👍
Ben FENERBAHÇE sütten çıkmış akkaşık mı dedim ? Şike yaptıysak neden sadece biz ceza alıyoruz ? O kadar yetenikliyiz ki kendi kendimize şike yapıyoruz. O zaman kesin Uefa'da da şike yaptık.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap