ne olacak böyle
· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
😆
nese:
T
ToucHMyBody
⭐ 19y
hahahaha
İyi hoş güzel de baba bu ne ya hahaha xD
ps: nasıl kurtuldun ordan ^^
hahahaha
Hacı düşen anhtarlar 5-8 m arası satılıyor + sonuçta novaya giden kapının ahantarı düşüyor bunlardan o yüzden iyi hoş güzel 😁
Ama gece geliyor biri ipneliğine alandaki bütün Dimensionları kesiyor, sabaha kadar yat kalk yapıyor çar :!!&%&! :!!&%&!
😁
S
ShapeShifter
⭐ 18y
3km uzaktayken bile görüp geliyolar 😄
T
ToucHMyBody
⭐ 19y
hahahaha
Hacı düşen anhtarlar 5-8 m arası satılıyor + sonuçta novaya giden kapının ahantarı düşüyor bunlardan o yüzden iyi hoş güzel 😁
Ama gece geliyor biri ipneliğine alandaki bütün Dimensionları kesiyor, sabaha kadar yat kalk yapıyor çar :!!&%&! :!!&%&!
vay anasını oyunda anti sostal olmak diye buna derim hehe 6 aydan beri uniqten başka mobs kesmiyorum forgetene belki 150 defa girdim. dimensonların nerden geldiğini sorgulamadım 😄 parayı verip alıyordum 😄 demek bunlardan düşüyor ha valla utandım şimdi hahahah neyse bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp 😄
gz biloer
hahahaha
5-8m arası satılsaydı ben şimdi tirilyoner olurdum girmeden b grade nowa alırdım 😆
keske normal moblarda bu kadar cok cıksa.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap