Icerige atla
Extraloob

ne olacak böyle

· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y
İyi güzel hoşta bu kadarıda fazla deil mi yaw tek kasamaz hale geldik summer2:
11 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
😆
SubDue
SubDue ⭐ 17y
nese:
T
hahahaha

İyi hoş güzel de baba bu ne ya hahaha xD

ps: nasıl kurtuldun ordan ^^
W
WikiLeaks OP ⭐ 17y
hahahaha

Hacı düşen anhtarlar 5-8 m arası satılıyor + sonuçta novaya giden kapının ahantarı düşüyor bunlardan o yüzden iyi hoş güzel 😁
Ama gece geliyor biri ipneliğine alandaki bütün Dimensionları kesiyor, sabaha kadar yat kalk yapıyor çar :!!&%&! :!!&%&!
L
Lrd ⭐ 17y
😁
S
3km uzaktayken bile görüp geliyolar 😄
T
hahahaha

Hacı düşen anhtarlar 5-8 m arası satılıyor + sonuçta novaya giden kapının ahantarı düşüyor bunlardan o yüzden iyi hoş güzel 😁
Ama gece geliyor biri ipneliğine alandaki bütün Dimensionları kesiyor, sabaha kadar yat kalk yapıyor çar :!!&%&! :!!&%&!

vay anasını oyunda anti sostal olmak diye buna derim hehe 6 aydan beri uniqten başka mobs kesmiyorum forgetene belki 150 defa girdim. dimensonların nerden geldiğini sorgulamadım 😄 parayı verip alıyordum 😄 demek bunlardan düşüyor ha valla utandım şimdi hahahah neyse bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp 😄
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
gz biloer
A
Addicted ⭐ 19y
hahahaha

5-8m arası satılsaydı ben şimdi tirilyoner olurdum girmeden b grade nowa alırdım 😆
E
eLempTRa ⭐ 18y
keske normal moblarda bu kadar cok cıksa.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: