Icerige atla
Extraloob

Ne Izdıraptır bu Yav :@

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
D
dedemler OP ⭐ 19y
Yav arkadaşlar bir hayırsever yokmu şu tbotu koyacak şuraya yada adam gibi bilgi verecek ?
14 Yanıt
R
ReAcTiVe ⭐ 19y
Öncelkile başlığını küçült...
sonrada t-bot için buraya bakabilirsin;

viewforum.php?f=82
M
Macro ⭐ 19y
yeter artık ya bugünkü kaçıncı bot istek konusu ya bi bakın foruma modlar artık bi el atın şu gereksiz konu meselesine
D
dedemler OP ⭐ 19y
hangi mesele gereksiz
R
ReAcTiVe ⭐ 19y
açtığın konu gereksiz...
M
Macro ⭐ 19y
bu mesele forumu ara hergün en az 3-4 tane böyle knu açılıyor lütfen koyun Allah rızası için koyun gözünün yağında köfteci dükkanı açıyım koyun die yok kardeşim napalım
D
dedemler OP ⭐ 19y
bana gerekli bişi sölermisin ne saçmalıyosun sen ya
R
ReAcTiVe ⭐ 19y
ne gerek var sinirlenmene ben sana en baştaki mesajda açıkladım zaten t-bot bölümüne biraz bakarsan aynı konudan bir kaç tane olduğunu görürsün...
D
dedemler OP ⭐ 19y
Ya arkadaşım sinirlenmeyle alakası yok ben 3 aydır bu siteye aboneyim daha bir kere bilke konu açmamışım ilk açtığım konudada böle cevap alıyom yalan mı sölüyom t bot diyolar abuk subuk şeyler çıkıyo ardın dan yok şakaymı ş yok vitüs falan filan işte
M
Morwena ⭐ 19y
Beyler ilk tartışmaya son verin !
Sonra 'dedemler' başılığını ve yazılarını editle küçük yaparsan sevinirim ...
Forumumuzda büyük harf kullanımı bağırmak anlamına geliyor !
Şuan crack tbot ve crack sm bulunmamaktadır !
M
Macro ⭐ 19y
Botu arayarak bulabilirsin sitede herşeyi devletten bekleme ya sabit konulardadır yada sabit konunun hemen altındadır çünkü yüzlerce teşekkür gelir
R
ReAcTiVe ⭐ 19y

Ya arkadaşım sinirlenmeyle alakası yok ben 3 aydır bu siteye aboneyim daha bir kere bilke konu açmamışım ilk açtığım konudada böle cevap alıyom yalan mı sölüyom t bot diyolar abuk subuk şeyler çıkıyo ardın dan yok şakaymı ş yok vitüs falan filan işte

bende sana zaten t.bot bölümünü incelemeni önerdim...
M
Macro ⭐ 19y
3 aydır abonesin ama kayıt tarihi 27 aralık Very Happy
R
ReAcTiVe ⭐ 19y

3 aydır abonesin ama kayıt tarihi 27 aralık Very Happy

çelişkiye bak... Mr. Green Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: