Icerige atla
Extraloob

Ne İstiyorsunuz .. İsim mi ??

· 33 Yanıt · 6.8K görüntüleme
qrafy_turq
qrafy_turq OP ⭐ 19y
ya arkadasLar birkaç qündür ne bu quiLdimize qLobaLden küfür etmeLer vs vs anLamıyorum .. serwerda isim yapmak istiyorsanız bilinki bu diLLe oLmaz !! yapın saqLam bi char onu konusturunn-eLçınız o oLsun ..

Bizim kimseyLe aLıp veremedıqımız yok !! Herkez bişeyden nem kapmasın .. her globale atlamayın ..
Avatar küfür ediyor cunkı aiLe sorunlarına diL uzatanLar var ve cocuk herseferınde sozLerım BaDNeSS e demesine raqmen neden AtLıyor sunuz ??

biz hepimiz bu sitedeniz ve kardesız öyLe bilin .. hee bunu kabuLLenmek istemeyenLer beLirtsin şimdiden yoLunu aLsın .. Exclamation Exclamation
33 Yanıt
O
Old School ⭐ 19y
Bencede globaller sıktı benide dakka başı global bide atıyorsunuz bari insanlarda ne sülale kalıyor nede başka bişey buna dur deyin artık
B
By_41_Lee ⭐ 19y
ewt beyler Avatar veya bir başkasının küfürlü globallerinden bıkdık pkk ya eden arkadaşlar var Mr. Green onlar dewam basın küfürü şerefsizlere ama birbirimize deil Wink
S
seljuk ⭐ 19y

ewt beyler Avatar veya bir başkasının küfürlü globallerinden bıkdık pkk ya eden arkadaşlar var Mr. Green onlar dewam basın küfürü şerefsizlere ama birbirimize deil Wink

koptum erol sana Mr. Green Mr. Green haklısın birbirimize küfretmek yakışmaz hele çoluk çocukla kavga etmek hiç yakışmaz biz küçüklere örnek olalımki onlarda bu oyunu bizim gibi efendice oynasınlar extraokk
E
emirhan26 ⭐ 19y
Evet Oyuna Ne Zaman Girsem FreakZ İle NoFear Arası Küfürleşmeler..Sıktı Artık
L
LosCules ⭐ 19y
NoFeaR daki LosT kadar kimse küfürbaz olamaz Twisted Evil
O
Old School ⭐ 19y
Bugün gine tartışma Avatar yokken gine saydılar Confused
M
Mighty ⭐ 19y
küfürleşmeler kötü tabi ama badness dene şahsı oyunda kimse sevmiyor bende dahil extraokk
O
Old School ⭐ 19y

küfürleşmeler kötü tabi ama badness dene şahsı oyunda kimse sevmiyor bende dahil extraokk

+1
B
bannedddd ⭐ 19y

NoFeaR daki LosT kadar kimse küfürbaz olamaz Twisted Evil

Bir küfürünü bile duymadım kendisinin... Rolling Eyes
qrafy_turq
qrafy_turq OP ⭐ 19y
Avatarın bir sucu var kufuru yedırmeyınce kufurle karsılık vermek ki BaDNeSS hiç durmuyOr Allah korkusu bıle yOk adamda heralde .. Rolling Eyes Rolling Eyes
B
By_41_Lee ⭐ 19y
kardeşim onu bunu bırakın Avatar çook küfür ediyo Badnesde küfür ediyo arada Can'ada küfür ediyolardı Mad olmaz kardeşim aYıp Mr. Green Dime laaa Selçuk santam
D
danger358 ⭐ 19y
eet beyler özelden ne yapıcaksanız yapın ama saturnde cok kufur yagmaya basladı bu oyunu kadınlar ve cocuklarda oynuor saygılı olmayı ogrenmenız lazım.böle gırse durum vahım......

Darkwalker saygılarrr Twisted Evil
H
HosenberG ⭐ 19y
BadneSS in avatara takılmasının tek sebebi badnesin guildini ezik die uniondan atmıs bunada küfretmis gibi bisey yoksa BadNeSS gül gibi cocuktur...
Hem Avatara bugün 3 kes tek attı avatar dc yedim ayagına cıktı yane kactı Mr. Green
qrafy_turq
qrafy_turq OP ⭐ 19y

BadneSS in avatara takılmasının tek sebebi badnesin guildini ezik die uniondan atmıs bunada küfretmis gibi bisey yoksa BadNeSS gül gibi cocuktur...
Hem Avatara bugün 3 kes tek attı avatar dc yedim ayagına cıktı yane kactı Mr. Green

biiLmeden konusmayın ıstersenız .. ezik oLdugu ıcın degıL Unıon Chat tan rahatsızLık verıcı sözLer söyLedıgı ıcın tum unıon tarafından kendı haLıne bırakıLdı ..

extraokk
A

Avatar palenin teki , ss leri silmisim.. yokksa party sine girmiştim 3/4 aksam 3 te... Bana nasıl basladı saydıymayaaa nasııl nasılll bende partiden cıktım...
AVATAR PALESI SANSLISIN SS LER SILINMIS Very Happy ...

O avatar bence baska servera gitsin herkez biliyor artık bunun bir deli oldugunu...Resmen cocuun ruhsal pisikolojik vbvb... sorunları var...
VEDE GLOBALI BITTI HERALDE ARTK BASKALARINA YAZDIRIYOR WTS 68 +5 SWORD DIYE FELAN Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing
Nool du avatar palesi ANAIN PARASIMI BITII ??
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sadece gerçekleri yansıtmak istedim herkeze iyi kasmalar.

sen kendini ne sanıyosun ki birdaha içinizden birinden Avatarın ailesine küfür çıkarsa serveri dar ederiz haberiniz olsun AkaN_TurkeR daha senin yaşın kaç başın kaç mertin annesine laf atıyosun?
S
seljuk ⭐ 19y
geçen akşam avatar arkadaşın globaldan küfürlerine şahit oldum ve azım açık kaldı sonuçta oyunda bayan ve çocuklar da var herkezi kendiniz gibi sanmayın bir sorununuz varsa özelden halledin global atarak kime neyi ispatlamaya çalışırlar anlamam Mad
H
HosenberG ⭐ 19y
bende resimleride var Whicking die birine sövüyodu Evil or Very Mad
S
seljuk ⭐ 19y

sanırım oydu ağza alınmayacak küfürler uçuyordu valla çok yazık çooooook
L

sanırım oydu ağza alınmayacak küfürler uçuyordu valla çok yazık çooooook

Bizim Guıde'te Wich..Globallerde Ne 7evil nede o Bir Küfür Bile Yazmadı nerdeyse..Ama Avatar demediğini Bırakmadı..Yaptığı Çok Ayıp Yaşıyla Davranışları Hiç Birbirini Tutmuyor. kahvekeyfi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: