Ne günlerdi ya :)
· 18 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
❤️
hiç beğenmedim.
bnce suan daha iyi baksana 3 skiller oynuyrmuşz 😄
Pwpmi bu ya cok zevksin :/
birde türkçesini alalım
birde türkçesini alalım
ahhahaha iyi güldüm yahu 😈 😁
Pwpmi bu ya cok zevksi"z" tek harfı anlıyamayacıgını dusunseydım en bastan duzeltırdım k.bakma
Video görmemişsin 😊
OldSchool XIANER
sınır 70
ve Xian da Hunter - Trade Düşüşü
işte oyun budur 😉
üstelik 5 yıllık Videodur
Guildler:
PRAETORIAN
Wicked
Nightmare
dEranged
XLaw
iKillers
OldSchool XIANER
sınır 70
ve Xian da Hunter - Trade Düşüşü
işte oyun budur 😉
üstelik 5 yıllık Videodur
Guildler:
PRAETORIAN
Wicked
Nightmare
dEranged
XLaw
iKillers
Pwpmi bu ya cok zevksi"z" tek harfı anlıyamayacıgını dusunseydım en bastan duzeltırdım k.bakma
ben anlamadım,anlıyamayacıgını derken?
dEranged 😊
70-80-90 cap forever....
Ölüyodum o zmnlar sro için =)
70-80-90 cap forever....
aynen 😊
Bence 80 lvlda Legend I geldiği zaman yani Avrupalılar geldiğinde tam olmuştu sonra sakız gibi uzattılar 😞 Umarım Forgotten World'den sonra düzelir bi nebze 😞 Bless Spell'in kaybolması falannn
nedemek be 8dg sosoun +10 😊 biz +5 garment set +5 glavie ile akıyoduk beee ah eski günler 😄
S
Silverdollar
⭐ 16y
80 cap gibi hic zaman olmuyacak job war unique huntlar dw onundeki pvpler.....eu gelince herseyin suyu cikti.Eskiden sun glavie yada sun shield sword olunca kraldi herkestede yoktu serverde
nedemek be 8dg sosoun +10 😊 biz +5 garment set +5 glavie ile akıyoduk beee ah eski günler :D
64 +5 blade almak için 20m gerekiyordu onu bile zor bulduğumuz zamanlar oluyordu 😊
+7 zaten serever un kıralıydı paso lord :):) ah be hacım. 🙄
L
LethaLKiss
⭐ 16y
Bence 80 lvlda Legend I geldiği zaman yani Avrupalılar geldiğinde tam olmuştu sonra sakız gibi uzattılar 😞 Umarım Forgotten World'den sonra düzelir bi nebze 😞 Bless Spell'in kaybolması falannn
katılıyorm
eu yokkende sıkmmıştı artık eu gelnce oyna zevk gelmişti
ama şimdide güzel o zaman 3 skille oynuyormuşz baksanıza..
adamlarda sunlar akıore.. bnde +5 glavie vardı +6 almak için bi servet vermiştim adam vermemişti hala hatırlıorm o günleri yaa makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap