Icerige atla
Extraloob

Ne demek istiyor acaba?

· 8 Yanıt · 1.6K görüntüleme
B
BlackMamba24 OP ⭐ 18y
gece charı partyde bota bıraktım geldiğimde gördüğüm manzara makara: acaba ne demek istiyor anlayan varmı

- Resim Silinmiş.
8 Yanıt
A
Apsomat1 ⭐ 16y
Gaia'da mısın ? Öyle ise ViolentArise guildi bizim mahallenin guildidir. ^^
B
BlackMamba24 OP ⭐ 18y
Gaia'da mısın ? Öyle ise ViolentArise guildi bizim mahallenin guildidir. ^^

evet gaiadayım 🍺 , ViolentArise'de çok iyi insanlar var iyiki burdayım
A
Apsomat1 ⭐ 16y
Sercan Abi, Erdem Abi, Adil Abi, Ayhan Abi, Selim Abi vs vs bunların hepsi ile beraber büyüdüm ben tanıyor musun bunları ? 😜
H
hanry006 ⭐ 16y
Sanırım herıfde kafa guzel yazdıgı kendınce bı dıl sanırım biggrint1
B
BlackMamba24 OP ⭐ 18y
Sercan Abi, Erdem Abi, Adil Abi, Ayhan Abi, Selim Abi vs vs bunların hepsi ile beraber büyüdüm ben tanıyor musun bunları ? :P

guildde hiçbirini isim olarak duymadım 😕 ama salih, soner abi falan çok iyiler 😊
A
Apsomat1 ⭐ 16y
Sercan Abi, Erdem Abi, Adil Abi, Ayhan Abi, Selim Abi vs vs bunların hepsi ile beraber büyüdüm ben tanıyor musun bunları ? :P

guildde hiçbirini isim olarak duymadım 😕 ama salih, soner abi falan çok iyiler 😊

Obaaa. Glavye61, Bow61 vs vs o guildin yarısı aynı mahalledendir. (: Master en son bıraktığımda Sercan Abi idi. İnternet Cafe var bunlarda 7-24 anlayacağın. 😆
Barzo
Barzo ⭐ 19y
ispanyolca, ingilizce, almanca ve hafiften bi türkçe, Filipince, Rusça karışımından doğan bir dil yapmış arkadaş, kendisine saygı duymak lazım 1 dil 1 insansa bu adam 6-7 dili bir araya getirip kendi kendine bir ordu kurmuş makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: