Icerige atla
Extraloob

Ne demek istemiş kii ? :D

· 11 Yanıt · 1.7K görüntüleme
M
mesut_xD OP ⭐ 18y
Ya bilmem size komik gelirmi ama ben koptum 😄 Kaç saati 500 k belli değil nerde taxi yaptığı belli değil neyci charın yaptığı belli değil 😄..
- Resim Silinmiş.
11 Yanıt
M
mesut_xD OP ⭐ 18y
+ Resme şimdi bakıyorumda galiba serverim anormal 😁
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bence bunda komik birşey yok, adamın ingilizce lisanı yoktur, dili dönmüyordur söyleyemiyordur.Onu anlayan anlar zaten 😉
Special thx to Flexi
M
melhmet ⭐ 18y
niya taxi, 96 lwl warrior demişadam gayet normal..sadece yazarken hızlı davranmış..
M
MeraclituS ⭐ 19y
niya taxi saati 500k 96lwl warrior
C
Crusade ⭐ 18y
Ya bilmem size komik gelirmi ama ben koptum 😄 Kaç saati 500 k belli değil nerde taxi yaptığı belli değil neyci charın yaptığı belli değil 😄..
- Resim Silinmiş.

Dmod oldun da resim eklemeyi öğrenememişsin be hacım.En yakın sürede öğren bence yanlış linki kopyalamışsın bu değil sonu .jpg olan ve Doğrudan linke tıklıcaksın. 😈
L
LadyBow ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
Bence bunda anlaşılmicak birşey yok.Gökhanın dediği gibi adamın ingilizcesi zayıftır.Wariyor diye duyar öyle yazar.Anlaşılmicak birşey yok.Niya Taxi 96 Warrior saati 500k.
M
mesut_xD OP ⭐ 18y
Üff ok iyiki eğlenelim dedim. + Resim koymayıda biliyorum benim pc'mde normal gözüküyor. 🍺 ve resim koymayı bilmekle d.mod olunmuyo. 👍
C
Crusade ⭐ 18y
Üff ok iyiki eğlenelim dedim. + Resim koymayıda biliyorum benim pc'mde normal gözüküyor. 🍺 ve resim koymayı bilmekle d.mod olunmuyo. 👍

Öyle birşey demedim cicim her neyse.muck^^
B
Sadece Türkçe Yazmış. :K
A
ALpique ⭐ 17y
niya taxi, 96 lwl warrior demişadam gayet normal..sadece yazarken hızlı davranmış..

Yani

geçiniz.com

😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: