Ya bilmem size komik gelirmi ama ben koptum 😄 Kaç saati 500 k belli değil nerde taxi yaptığı belli değil neyci charın yaptığı belli değil 😄..
- Resim Silinmiş.
Ne demek istemiş kii ? :D
· 11 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
+ Resme şimdi bakıyorumda galiba serverim anormal 😁
Bence bunda komik birşey yok, adamın ingilizce lisanı yoktur, dili dönmüyordur söyleyemiyordur.Onu anlayan anlar zaten 😉
Special thx to Flexiniya taxi, 96 lwl warrior demişadam gayet normal..sadece yazarken hızlı davranmış..
M
MeraclituS
⭐ 19y
niya taxi saati 500k 96lwl warrior
Ya bilmem size komik gelirmi ama ben koptum 😄 Kaç saati 500 k belli değil nerde taxi yaptığı belli değil neyci charın yaptığı belli değil 😄..
- Resim Silinmiş.
Dmod oldun da resim eklemeyi öğrenememişsin be hacım.En yakın sürede öğren bence yanlış linki kopyalamışsın bu değil sonu .jpg olan ve Doğrudan linke tıklıcaksın. 😈
- Resim Silinmiş.
Bence bunda anlaşılmicak birşey yok.Gökhanın dediği gibi adamın ingilizcesi zayıftır.Wariyor diye duyar öyle yazar.Anlaşılmicak birşey yok.Niya Taxi 96 Warrior saati 500k.
Bence bunda anlaşılmicak birşey yok.Gökhanın dediği gibi adamın ingilizcesi zayıftır.Wariyor diye duyar öyle yazar.Anlaşılmicak birşey yok.Niya Taxi 96 Warrior saati 500k.
Üff ok iyiki eğlenelim dedim. + Resim koymayıda biliyorum benim pc'mde normal gözüküyor. 🍺 ve resim koymayı bilmekle d.mod olunmuyo. 👍
Üff ok iyiki eğlenelim dedim. + Resim koymayıda biliyorum benim pc'mde normal gözüküyor. 🍺 ve resim koymayı bilmekle d.mod olunmuyo. 👍
Öyle birşey demedim cicim her neyse.muck^^
B
BygeneraL06
⭐ 17y
Sadece Türkçe Yazmış. :K
niya taxi, 96 lwl warrior demişadam gayet normal..sadece yazarken hızlı davranmış..
Yani
geçiniz.com
😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap