-Resim Silinmiş.
Mr. Green
Ne babaLar var..
· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
puhahah süper ya
ama ilkokul unı dıye ayırması yanlıs önune gelene ehlıyet verıolar sımdı adam yolda kaldımı hıc bı sey yapamıyor onu bırak su an trafıgın % 50 si araba kullanmayı bılmıyo
ama ilkokul unı dıye ayırması yanlıs önune gelene ehlıyet verıolar sımdı adam yolda kaldımı hıc bı sey yapamıyor onu bırak su an trafıgın % 50 si araba kullanmayı bılmıyo
Baba Oğluna resmen mal muamelesi göstermiş Twisted Evil
yüz kızartıcı bir tablo babamda kücükken 5. sınıf falan gıdıodum karnende zayıf gorursem karnenın fotokopısını cektırıp sitenıon gırısıne asacam dıodu ondan calısıodum:D mucX
küfür etse daha i Twisted Evil Laughing
L
L_e_g_e_n_D
⭐ 19y
küfür etse daha i Twisted Evil Laughing
+1
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
dövse daha iyi valla 70milyona rezil etmiş oğlunu..
Çoçuk çok çalışmış kesin almıştır ama Mr. Green
Çoçuk çok çalışmış kesin almıştır ama Mr. Green
valal gerçekten küfür etse çoçuğa o kadar koymaz belkide o ne öle be gerçekten
Hangi okuldan mezun olduğun değil kendini yetiştirme hevesin seni büyütür.. Ne makina mühendisi gördüm matematikten başka bişey bilmeyip iki kelimeyi bi ara getiremeyen hesaptan başka bişey yapamayan, müzik zevki olmayan hiç film izlememiş.. Üni - İlkokul - Lise ayrımı yapmak yanlış bence de..
jiggy tek bir ayrım yaparım ama MSU'de okuyanları bir ayrı apayrı tutarım Cool
jiggy tek bir ayrım yaparım ama MSU'de okuyanları bir ayrı apayrı tutarım Cool
Yaw abartılılar başka. Onu biz de ayırıyoruz o kadar. Harvardlı bi adamla lise mezunu ben aynı mıyız.. Mr. Green
yemişim harvardı yahu PH ile matap olabiliyormuyum ben ona bakarım Twisted Evil Mr. Green
extra yaw varya bi cin çıkıp birşey dile gerçekleştiricem dese PH le okanı .. dicem harbi dicem Mr. Green ne PH merakı varmış Mr. Green kavuş PH nede sende forumda kurtulsun Laughing
extra yaw varya bi cin çıkıp birşey dile gerçekleştiricem dese PH le okanı .. dicem harbi dicem Mr. Green ne PH merakı varmış Mr. Green kavuş PH nede sende forumda kurtulsun Laughing
+999 Mr. Green Twisted Evil
mauhahahahah +1 Very Happy
Hangi okuldan mezun olduğun değil kendini yetiştirme hevesin seni büyütür.. Ne makina mühendisi gördüm matematikten başka bişey bilmeyip iki kelimeyi bi ara getiremeyen hesaptan başka bişey yapamayan, müzik zevki olmayan hiç film izlememiş.. Üni - İlkokul - Lise ayrımı yapmak yanlış bence de..
katılıyorum çok doğru extraokk ++++++++++++
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap