aq siz bnm yaptığım o virüsün yarısını yapında gorelim ? ? haha virüs programını üzerine koy yinede bulamaz ezikler byy..
ne ^^
· 18 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
sennediya La. 😄
Arkadaş hacker , siteleri hackleyen ünlü hacker.Akbank & iş bankası onun için hiçbşey ,
zuahah 😄
zuahah 😄
Anlamadım ben ya 😄 arkadaş iyimisin ???
S
SagittariuS
⭐ 19y
Hacker değil lamer bu ^^
L
LifelsJust
⭐ 18y
arkadaslar o adam virüs atmıs iste siteye, tabi kendisi yazdığı icin bulamıyorlar antivirüsler yada hicbisi onu soluor :d
😄 ^^
L
LifelsJust
⭐ 18y
bak simdi yanlıs dedin iste lamer dediğin cocuklar virüs yazamaz hazırını alıp modifiye der ve antivirüs progları bulur ama bu adam ful kendi yapmıs 😄 ..
ben nerden mi biliorum ? :d
ben nerden mi biliorum ? :d
Çünkü sen osun ... Modlar bi bakın yaww. çaktık deliye 😄
L
LifelsJust
⭐ 18y
ve bu adam bunu 20 dk de yaptı aslında bu adam security adminstratordu eskiden ama bıraktı 😄
yani isterse cook sey de yapar
yani isterse cook sey de yapar
L
LifelsJust
⭐ 18y
modlar bi bakın zaten bi daha girmicem
Ypasın Keyloger 😉
boşuna yazmayı size cevap veremez 😊
L
LifelsJust
⭐ 18y
?? keyloger dunyanın en kolay programı la gogla yaz 1000 tane gelsin cahil olmayın bu kadar bilmediğiniz şeyleri konuşmayın bari ^^
L
LifelsJust
⭐ 18y
yada bak sana bi site anlayabilirsen NSFOCUS.net
L
LifelsJust
⭐ 18y
bu siteşerde herşeye tıklama pek yararlı değilidir hacker olmayı ozenenlerin pc lerini bozularki ozenmesinler 😄
J
Jason Walker
⭐ 19y
Sana 2 sorum olacak ?
1. Ne virüsünden , hangi konudan bahsediyorsun ?
2. Ne içtin sen ?
1. Ne virüsünden , hangi konudan bahsediyorsun ?
2. Ne içtin sen ?
Takmayın ya şunu madem o kadar ünlüsün yöneticilerden birinin ID sini Hackle ((Mesela ben)) Bölümleri falan dağıt global sabit başlıklar aç sesini duyur 15 dakka şansın olsa yeter sana
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap