T TheRage OP ⭐ 18y 15 yil once (düzenlendi) #1 http://www.youtube.com/watch?v=Kclaa2kMcWAVideo açılmazsa linke tıklayın..Ps:Bu Wallance'a hayranım ya 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
O os1 ⭐ 19y 15 yil once #2 summer5: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lemus ⭐ 18y 15 yil once #3 summer5: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 15 yil once #4 Ne geceydi o ya.Maçı canlı izliyordum,izlerken küçük dilimi yuttum 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TheRage OP ⭐ 18y 15 yil once #5 zaten düşünsene Wallance üstüne geliyor senin.adamın tipi bile tırsıtıyor insanı 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #6 Ne kavga etmişler yav hepsi 2metre zaten devler kavgası gibi 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #7 summer5: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #8 bu nasıl bi kavgadır ya ahaha ilk başta kutu fırlatan adamın korkusu paha biçilemez makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BayPipo ⭐ 16y 15 yil once #9 camış gibiler ya... 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 15 yil once #10 OMGGGG!!!! uff tahmin edebiliyorum o ortamı çok fena ya summer5: summer4: summer4: summer4: neutral1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Niobe ⭐ 17y 15 yil once #11 işte spor budur 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 15 yil once #12 OMG 😱 😱 😱 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil