Icerige atla
Extraloob

nasıl part a bölücem

· 3 Yanıt · 817 görüntüleme
A
Audrey OP ⭐ 19y
arkadaslar bi dosya nasıl bölünüyodu partlara bi konu vardıda bulamadım 😢
3 Yanıt
Game Designer
Hepimizin dosya download ederken karşımıza çıkan part dosyaları nasıl oluşturuluyor...
Bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan arkadaşlar için resimli bir anlatım hazırlamak istedim umarım faydalı olur...

Şimdi part dosyaları genellikle upluad'cı arkadaşların başvurduğu bir yöntemdir nedeni ise, upload sitelerinin belirli bir boyuta kadar upload izni vermesidir bu durumda elimizde büyük dosyalarımız varsa bunlar parçalara ayırmamız gerekecektir bunun için öncelikle aşağıdaki uygulamaları yapıyoruz.

1- İlk olarak part'lara ayıracağımız büyük dosyamızı bir klasöre alalım ve dosyayı sağ tıklayıp resimdeki alanı seçelim.

- Resim Silinmiş.

2- Karşımıza aşağıdaki gibi bir pencere geliyor ve resimdeki uygulamalara devam ediyoruz

- Resim Silinmiş.

3- Resimde görüldüğü gibi dosyalar part'lara ayrıldı bile

- Resim Silinmiş.

Not: Ben üzerinde çalıştığım dosyayı 100 kb lik bir boyutta hazırladım ve part boyutu olarakta 50 kb olarak ayarladım ve 2 adet part dosyası oluştu... Diyelimki sizin elinizde 300 mb. lık bir dosyanız var ve bunu upload etmek istiyorsunuz ve bunun için partlara ayırmanız gerekiyor örneğin part başına 50 mb olarak atarsanız part sayısı 6 olacaktır..

diye yazmış bir arkadaş umarım işine yarar
yes.
A
Audrey OP ⭐ 19y
sagol bende sana resim verdim ödeştik 🎅 🎅 ?!!!!!! 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: