oyuna girdim cerberus kesildi hmn ardında bi cerberus daha cıktı oda kesildi sonra 1 cerberus daha cıktı oda kesildi ard arda 3 kere cıktı sanırım bu sıroda ilk Laughing
nasıl olur (inanamadım)
· 17 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
bagzen oluyor lord öldürdüler ardına az bir canla tekrar dogdu ve bida yatı bidaha az bi canla dogdu tekrar yatı
bu olay xianda oldu
bu olay xianda oldu
bnim dedigim olay 20 dk önce persia serverinde oldu sıcagı sıcagına headbang2ft9
oyuna girdim cerberus kesildi hmn ardında bi cerberus daha cıktı oda kesildi sonra 1 cerberus daha cıktı oda kesildi ard arda 3 kere cıktı sanırım bu sıroda ilk Laughing
Kardeş inanmamıstım ilk basta ama benimde basıma geldi simdi Isyutaru öldü ama 1 dk sorna yeniden cıktı Shocked [GM]Lerin Kafaları iyi galiba Arrow Mr. Green
poseidondada isyu 4 kez üst üste çıktı 1 hafta daha çıkmaz herhalde Mr. Green
alex de tg 10 kez cikti arka arkaya sonra uru cikti sonra isyu Twisted Evil
_
_ERTUGRUL_
⭐ 19y
kardeş spartada demin oldu bu olay 10-15 kere cerberus cıkıp öldü yukarda ceberus cıktı yazıyo öbürü öldüryo cıktı yazıyo öbürü öldürüyo gm bilierek yapıyo heralde kahvekeyfi
mercury serverinin tüm pc basındaki adamları tg ye hücum etti bandit kalesinde nerdeyse adım atcak yer kalmadı 60 ı gecik Tiger Girl 7 tane gibi bişey Cerberus 16 Uruchi 8 İsyutareu 2 de lord cıkdı Mr. Green Mr. Green bende aradan kapdım bişiler Twisted Evil 3 TG 4 Cerb Twisted Evil Twisted Evil
mercury serverinin tüm pc basındaki adamları tg ye hücum etti bandit kalesinde nerdeyse adım atcak yer kalmadı 60 ı gecik Tiger Girl 7 tane gibi bişey Cerberus 16 Uruchi 8 İsyutareu 2 de lord cıkdı Mr. Green Mr. Green bende aradan kapdım bişiler Twisted Evil 3 TG 4 Cerb Twisted Evil Twisted Evil
ewet tg uruchı ve cerberusun sayıları dogru
ama isu 4 kere kesıldı Evil or Very Mad
yarkanı da kesen olmadı Evil or Very Mad
inş ben gidip kesicem birazdan
Bunlarda tg ss lerı yetısemedım koymaya dıgerlernı Mr. Green
viewtopic.php?f=13&t=23666
Ahh Ahh Gargamel olmasaydı Yarkanı kesıcektım Evil or Very Mad
Böyle bugların sonu Roll back tir. Hadi gözünüz aydın.
O kadar unique çıktı 1 tanesine gitmedim.Böyle olacağı belliydi.
Sar başa yapacaklar şimdi Neutral Confused
O kadar unique çıktı 1 tanesine gitmedim.Böyle olacağı belliydi.
Sar başa yapacaklar şimdi Neutral Confused
En iisi olur..
Zaten gitmemiştim ss ler kar ım olur Twisted Evil
haa pardon peş peşe çıkmalar bittikten sonra yarkana gitmiştim
Ama onada Gargi Mr. Green izin vermedi kesmeme Evil or Very Mad
Zaten gitmemiştim ss ler kar ım olur Twisted Evil
haa pardon peş peşe çıkmalar bittikten sonra yarkana gitmiştim
Ama onada Gargi Mr. Green izin vermedi kesmeme Evil or Very Mad
T
ThaM1Phicm
⭐ 19y
Ya Pacific de gece 1 de bi başladı saat 3 e kadar peş peşe çıktılar lord sonlara dogru çıktı.Ama manyaktı isuda mille karakoram a yuklenmiş dalıyolardı urichide de aynı şey bende fırsattan istivade T.g kestim Very Happy
Daha önce silkroad dan hiç bu kadar zevk almamıştım sıfır lag ve dakikada bir ısu çıktı çok zevkli geçti sadece bir tane ısu kesebildim gerisini bulamadım Mr. Green
Biz de Persia' da karakoram' ın içine durduk sağ tarafa. 4-5dk da bir önümüze düştü isyu Very Happy
her server da öyle olmuş galiba
MArs da olmadı malesef
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap