15 Yaşındayım, 1.79 boyum var ama 55 kiloyum. 18 yaşında boyum iyice uzayınca vücut geliştirmeye başlıcam ciddi anlamda. ama bu kiloyla zor gibi görünüyor. ne kadar yersem yiyim alamıyorum kilo. 7/24 fast food tüketsem aynı yerimde sayarım o derece 😁
Bu gidişata bi dur demek istiyorum ya balkon gibi geliştirilmeyi bekleyen göbeğim olsun istiyorum 😁
Nasıl kilo alabilirim? yardımı dokunucak herkese teşekkürler 😜
Nasıl kilo alabilirim
· 9 Yanıt · 816 görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Öncelikle doktora git bi sindirim sistemini kontrol ettir, sonra kilo alıp almadığına bak eğer alamıyosan kilo aldırıcı tozlardan dene.
Günde 3 öğün 50gram tozu sütle karıştırıp tüketiyosun,
Aç karna yemek yasak,
Karaciğeri çalıştırdığından yan etkileri ciltte görülüyormuş yani sivilce yapabilir 😊
4 kgsi 180 lira ve 1ayda bitiyor 😊
Aç karna yemek yasak,
Karaciğeri çalıştırdığından yan etkileri ciltte görülüyormuş yani sivilce yapabilir 😊
4 kgsi 180 lira ve 1ayda bitiyor 😊
Benimde öyle her gün et tavuk vs vs ye ye yine kilo alamıyorum
Öncelikle doktora git bi sindirim sistemini kontrol ettir, sonra kilo alıp almadığına bak eğer alamıyosan kilo aldırıcı tozlardan dene.
Aç karna yemek yasak,
4 kgsi 180 lira ve 1ayda bitiyor :)
Bi doktora danışayım. Bu yaşta her ay 180 vererek toz almaya gerek yok. Bi 18 ime gireyim düşünürüm 😊
sweetCHIEF
⭐ 17y
daya abur cuburu pc karsisinda keyif cata cata sonra bir bakmissin gobek 😜
1,85 boyum 63kilom 😊 bende ilgileniyorum kilo almayla
@sc
olmuyor işte naparsam yapayım olmuyor 😁
@und
bulursan bi yöntem bana da söylersin 😁
olmuyor işte naparsam yapayım olmuyor 😁
@und
bulursan bi yöntem bana da söylersin 😁
D
DeadSpirit
⭐ 19y
daya abur cuburu pc karsisinda keyif cata cata sonra bir bakmissin gobek :P
aynen çok iyi hatırlıyorum bi ara o olayı yaparak istemeyerekte olsa 15 günde 8 kilo almıştım 😱
Vucudunda kansızlık olanlar kilo almakda zorlanıyor bir doktora başvur derim başka nedenlerden dolayıda kilo kaybı yaşayabilirsin..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap