slm arkadaslar ben gold farm yapmak istiyorum
benim kulandim t-botnan gold farm yapabilir miyim ?
ve nasil yapiliyor biraz bilgi verir misiniz
belki t-bota birseyler ayarlamam lazim farm yapmam icin
neyse siz anlamisinizdir benim ne istedigimi Wink
simdikten tsk ederim elerinize salik
Nasil Gold Farm yapilir ?
· 17 Yanıt · 5.1K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Açıcan full int spear bi char
lwl 30 olunca fire+ light nuke ile gidicen demon horse fln kescen
tek atabildiğin mob larda kasıcan olay bu kdr mucX
lwl 30 olunca fire+ light nuke ile gidicen demon horse fln kescen
tek atabildiğin mob larda kasıcan olay bu kdr mucX
iyi güzel tsk ederim de bazi botlar acayip mesela birsey yere atsam hemen almaya geliyorlar
onlari nasil yapacam veya nasil yapiliyor ??
onlari nasil yapacam veya nasil yapiliyor ??
nası yani iyi bir açıkla son yazdığını bide spear charla hızlı olur aama intle uğraşamam diyorsan glavie falan aç yeşil moblara kur mesela 32 lvlda 27 moblara kur ertesi gün minimum 1m kasarsın
hersey yalan demon horselarda 9 gap gircen demonlara kascan 1 ay demonlarda en az 10-15 tane sos cikar zaten ve deli gbi par akasarsin
en guzeli str glavie heal skilini acicaksin 9 gap 5lwl dusuk yaratiklara birakirsin herseyi toplatirsin sox harici herseyi sattirirsin yada copleri ayristirir elemente cevirir satarsin yada dusen itemleri satarsin alternatif cok extraokk
6-7 level düşük canavarlarda kasacaksın.full int karakter kasacaksın bkz: Nuker
en guzeli str glavie heal skilini acicaksin 9 gap 5lwl dusuk yaratiklara birakirsin herseyi toplatirsin sox harici herseyi sattirirsin yada copleri ayristirir elemente cevirir satarsin yada dusen itemleri satarsin alternatif cok extraokk
+1561354 de ben bunu yapamadım Mr. Green yani botun canı azaldığında heal basması için napıcam Confused
bu arada intci diye bir şey yoktur int vardır Exclamation
Bence Nukerciden Olmaz.Cunku Cok Mp Alıor.Bence Glavie Char 5-10 Lv Altına Bırak Skılsız Vursun .Heal Skılını de Ac Bassın .Tmm Öle Para Kasılır extraokk Bence En ii Para Kasan Botlar Heyonggecon mu ne ordakı botlar skılsız vuruo heal basıo mp hp kullanmıo ben ce onlar en ii para kasan botlar :?!!!
C
Ciqs_Cocuq
⭐ 19y
gscihan Alpste ByZehirX Die Bi char Görüyormusun Lv kaç biliyormusun Benimdiii Hacklendiii
Çok basit bak 32 LvL a kadar gull str glavier kascaksın ondan sonra hyungo gohstlarda botla kastırcaksın extraokk Hyungo ghostlarda kasarken kaç tane gördüm extraokk
kolayı var full int sword kas kendi lwlının 4 lwl altı canavar kes yada 3 sonra full botla kas okula falan gidiyorsan giderken botu ac gelince kendin kas tabi dc yiyebilir bende 8 saat yemedi okula gidip geldim bi baktım 3 lwl atlamıs tabı ezuk char normal Very Happy ayrıcafull int ol str ile olmuyor int hada cabuk kasılıyor ve 30 lwl oldumu demon horselere bırak sox falan cıkar yada ezuk char ac 20 lwl kadar kas ona cıkan itemleri sat yuksek lwl olan carına at ölede para kasılır yöntem coooook
Çok basit bak 32 LvL a kadar gull str glavier kascaksın ondan sonra hyungo gohstlarda botla kastırcaksın extraokk Hyungo ghostlarda kasarken kaç tane gördüm extraokk
tamam kısa ve öz açıklama yapiyim yeterince inandırıcı olması içinde kanıdım var neyse
1- 37 Lv glavie char
2- Bot
3-ARMOR!!
4-37 lvlda skillsiz olaraktan kurucağın yer hyugnechen midr nedir varya taşlar
5-sp gap 9 olcak skill kullanmıyıcak!
6-heal skill ini son lvlda açıcaksın
7- bota heal skill i ekle kassın sabaha kadar
sun + sos + som bunlardan biri garanti en az 1 tane
2m garanti 1 günde kanıdımda bu botlar dikkatinizi çekerim para satan sitenin botları !!!! yani 100m adamlar 5 günde kasıyorsa siz hesaplayın
tamam kısa ve öz açıklama yapiyim yeterince inandırıcı olması içinde kanıdım var neyse
1- 37 Lv glavie char
2- Bot
3-ARMOR!!
2m garanti 1 günde kanıdımda bu botlar dikkatinizi çekerim para satan sitenin botları !!!! yani 100m adamlar 5 günde kasıyorsa siz hesaplayın
Onların kulladığı botlar farklı,sizin kullanmak istediğiniz botlar farklı.... Confused
Adamlar 1 PC'den sınırsız char açıyor, client açmadan oyuna giren bot prog. var. onu bi araştırın sitemizde mevcut. ElazigLee koymuş olması lazım gold kasan botu...
1- 37 Lv glavie char
2- Bot
3-ARMOR!!
Onların kulladığı botlar farklı,sizin kullanmak istediğiniz botlar farklı.... Confused
Adamlar 1 PC'den sınırsız char açıyor, client açmadan oyuna giren bot prog. var. onu bi araştırın sitemizde mevcut. ElazigLee koymuş olması lazım gold kasan botu...
sağolasın editörüm ondan haberim yoktu... 😊
arkadaşlar gold farming öyle 1 tane botla olacak iş değil ayrıca kimse kendi main char ıyla gold farming yapmıyor . Client sız bot denilen bir bot var ve bu bot client ı kullanmadan açılıyor mantığını tam bilmiyorum ama o gördüğümüz fdfhgf , jshdahs nickli botlar bu tür bot . client kullanmadığı için bir seferde 15-20 char açabiliyorlar . duyduğuma göre client sız botun aylığı 30$ falanmış yanılmıyorsam ancak 15-20 tane char la uğraşmak insanda pek bi yaşama hevesi bırakmaz diye düşünüyorum
S
SwitchBack
⭐ 19y
80 level intçi charın olacak ve garment giyeceksin spearı alacaksın eline 9 gap olacak ve niya shaman - mage lerde kasacaksın pot durumu ise 1300 mp - 200 hp potu alacaksın en az 3 ssaat kasarsın ben mesela orda kasıyorum paralarımı hep Cool Cool
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
SILKROAD ONLINE COINS FARM NASIL YAPILIR ? Silkroad Online WTS GOLD- GOLD PARTY HER TÜRLÜ HESAP JOB SET JOB BLUE HERTÜRLÜ MALZEME YAPILIR TÜM SERVERLERDA. Silkroad Online WTS GOLD- GOLD PARTY HER TÜRLÜ HESAP JOB SET JOB BLUE HERTÜRLÜ MALZEME YAPILIR TÜM SERVERLERDA. Eosta PLvL--Sp Farm--Bot Service--Gold Satışlarımız Başlamış Petrada Cift Spot Farm yapilir