Beyler şimdi mesela oyuna kendi charım online ama başka pc de bende charıma girmek istiyorum.Ama girmeye çalıştığımda bi yazı çıkıyo 5dk sonra tekrar deneyiniz falan deniyorum olmuyo.Şimdi ben oyundaki o charımı nasıl dc ettirebilirim?Böyle bi imkan varmı?Varsa bilen biri yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler ☕ ☕ ☕
Nasıl dc yapılır?
· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
yoh olmaz öle bişey kınaytmı sandın bu oyunu 😄
silkraod tarihinde böyle bir imkan henüz cıkmıs değil
S
StickControl
⭐ 19y
böle bişi olsaydı çok fazla char soyulcağını sanmam
Beyler şimdi mesela oyuna kendi charım online ama başka pc de bende charıma girmek istiyorum.Ama girmeye çalıştığımda bi yazı çıkıyo 5dk sonra tekrar deneyiniz falan deniyorum olmuyo.Şimdi ben oyundaki o charımı nasıl dc ettirebilirim?Böyle bi imkan varmı?Varsa bilen biri yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler ☕ ☕ ☕
kardes id yas sıfreyı 3 kere yamlıs yaz 10dk ban yıcek onu oyundan atıcak bole yaparsan olur... 👴
X
XipeHocter
⭐ 19y
eed. olabilir evdekilere tel aç modemin fişini çeksinler DC yer =)
toptan çözüm pc nin fişi çeksinler 😄
toptan çözüm pc nin fişi çeksinler 😄
B
black_gold
⭐ 19y
eed. olabilir evdekilere tel aç modemin fişini çeksinler DC yer =)
toptan çözüm pc nin fişi çeksinler :D
😁 😁 😁 😁 😁
Eğer pc si yavaşsa tek silkroad kaldırıyorsa.Oyuna gir ve ona sana 80 lvl char verem hatta sen yutsun diye 81 de. ıd at kafadan pw de at kafadan adam oyundan çıkıp dener öbür chara bu sırada sende o chara girersin...Pek yiceni zannetmem ama yinede dene 😉
L
LegendTurks
⭐ 18y
Eğer pc si yavaşsa tek silkroad kaldırıyorsa.Oyuna gir ve ona sana 80 lvl char verem hatta sen yutsun diye 81 de. ıd at kafadan pw de at kafadan adam oyundan çıkıp dener öbür chara bu sırada sende o chara girersin...Pek yiceni zannetmem ama yinede dene ;)
Dediğinden birşey anladıysam arap olayım...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap