Icerige atla
Extraloob

Nasıl bir zihniyettir bu?

· 18 Yanıt · 3.7K görüntüleme
E
EmmaW OP ⭐ 19y
Nasıl bir zihniyettir ki bu üzerinde türk bayrağı olan bir şeyi yakar?
18 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
Resim pert 😆
E
EmmaW OP ⭐ 19y
resim yenilendi
A
Addicted ⭐ 19y
resim yenilendi

heh şimdi oldu klasik fenerli. Herşey beklenir onlardan.. daral:
C
resim yenilendi

heh şimdi oldu klasik fenerli. Herşey beklenir onlardan.. daral:

beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün emi makara: 😗

ps: yakma kısmına bir şey demiyorum. ayıp olmuş.
D
DesertRose ⭐ 17y
Harbi ayıp etmiş.
R
belki beşiktaş'a düşman olabilir ama Türk bayrağını yakması 🤔
X
Xanthos ⭐ 19y
Fenevlidiv, ne yapsa yevidiv
R
Fenevlidiv, ne yapsa yevidiv

daral:
B
B7B ⭐ 16y
Türk Bayrağını yakma amaçlı yapmak istememiştir , sadece beşiktaş olduğu için yakmıştır hatta orda Türk Bayrağı'nın olduğundan haberi bile yoktur geçiniz.com
X
Xanthos ⭐ 19y
Türk Bayrağını yakma amaçlı yapmak istememiştir , sadece beşiktaş olduğu için yakmıştır hatta orda Türk Bayrağı'nın olduğundan haberi bile yoktur geçiniz.com

Ben o tür kişilere bakar kör ya da yaşayan ölü diyorum. Baktığın yeri göremiyorsan boşa yaşıyorsun demektir.

Ha bizim ahırdaki karaoğlan ha bu tür kişiler.
B
B7B ⭐ 16y

Ben o tür kişilere bakar kör ya da yaşayan ölü diyorum. Baktığın yeri göremiyorsan boşa yaşıyorsun demektir.

Türkiye'nin %80 i bunlar ile dolu zaten hacım alışıyoruz yoksa bende böyle yapmasından yana değilim 😁
U
Urasil ⭐ 18y
Türk bayrağı olmasa bile o atkıyı yakmanın ne mantığı var ..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Benimde aklıma bu geldi , böyle taraftar mı olur arkadaş ? İnsanlar aileleriyle geliyor çocuklarıyla geliyor şu şerefsizlerin yaptığına bak.
orhanow
orhanow ⭐ 18y

🍺 👍
E
Extrowe ⭐ 16y

Benimde aklıma bu geldi , böyle taraftar mı olur arkadaş ? İnsanlar aileleriyle geliyor çocuklarıyla geliyor şu şerefsizlerin yaptığına bak.
H
Boşuna yazmıyo kibrit in çakmağın üzerinde ; Çocukların ulaşamıyacağı yere koyun diye ..
D
DemonBoy ⭐ 18y
Boşuna yazmıyo kibrit in çakmağın üzerinde ; Çocukların ulaşamıyacağı yere koyun diye ..

🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: