Icerige atla
Extraloob

Mythos Online TR Başlangıç Rehberi, Tanıtım

· 13 Yanıt · 5.8K görüntüleme Sabitlenen
W
Warrison1 OP ⭐ 16y

Mythos Online TR Tanıtım ve Başlangıç Rehberi

Resmi Site

Saygılarımızla;

13 Yanıt
T
TanerUNER ⭐ 19y
Closed Beta Client i bulamadım 28 inde çıkmış ocağın ?
F
FruitFly ⭐ 18y
Şuan için indirip oynama şansımız var mı ?
Y
YuGoWorld ⭐ 16y
Şuan için indirip oynama şansımız var mı ?

Malesef
F
FruitFly ⭐ 18y
Güzel bir oyuna benziyor tam olarak kesin bir tarih var mı acaba elimizde oyunu oynayabilmek için ?
Y
YuGoWorld ⭐ 16y
Güzel bir oyuna benziyor tam olarak kesin bir tarih var mı acaba elimizde oyunu oynayabilmek için ?

Sitesine girip cb kaydı yaptırın. 8 Ocak asıl cb tarihi deniyor ama henüz cb keyleri gönderilmedi. Sanıyorumki genel bi cb olucak. Ayrıntılı bilgi için siteye göz at 😊
F
FruitFly ⭐ 18y
Neyse teşekkürler el altında bulunsun da tam olarak sisteme girince bir bakarım ^^
W
Warrison1 OP ⭐ 16y
Oyun yarın Türkiye'de kapalı betaya giriyor. Kapalı beta anatarının nerden alınacağı oyunun kendi sitesinde mevcutur.
Y
YuGoWorld ⭐ 16y
Oyun yarın Türkiye'de kapalı betaya giriyor. Kapalı beta anatarının nerden alınacağı oyunun kendi sitesinde mevcutur.

E-mail adresine gönderileceği yazıyor sitede . Başkada bir bilgi yok.
W
Warrison1 OP ⭐ 16y

E-mail adresine gönderileceği yazıyor sitede . Başkada bir bilgi yok.

PM Gönderildi^^
T
TanerUNER ⭐ 19y
Key alabilen varmı? BSC 10 tane veriyomuş cevap karşılığı dün yayınlanmış ama konudaki yorum 2 taneydi dedim belki bitmemiştir daha yolladım bekliyoz bakalım.
W
Warrison1 OP ⭐ 16y
Key alabilen varmı? BSC 10 tane veriyomuş cevap karşılığı dün yayınlanmış ama konudaki yorum 2 taneydi dedim belki bitmemiştir daha yolladım bekliyoz bakalım.

bende key var, hesapta hazır oyunu pek beğenmedim, fazladan boş bitane key yüklü, bir account var pm attım^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: