- Resim Silinmiş.
My NeW Character
· 32 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
woww skill pointe bak 😱
_
_BritneySpears_
⭐ 19y
wow ölürüm bu chara ben
my new character olmasin o
my new character olmasin o
Editliyorum ^^
süper bu ne ya 90lw magelemi kastın
L
LOveLyDaYs
⭐ 19y
Güzel char kasıyosun hayırlı uğurlu Olsun Çok karizma Olmuş Ama char güzel gözüküyo 😁
Güzel char kasıyosun hayırlı uğurlu Olsun Çok karizma Olmuş Ama char güzel gözüküyo 😁
Eyv. 1H/Xbow Yapıcam ^^
SP Super 😄 Hemende Arabic Dress Cekilmiş Chara 😉
ps bu dostum 😄 kandıramazsın beni
1 Tane Foto Çekip Koyucam WaiT
1 Tane Foto Çekip Koyucam WaiT
Al Bakalım ^^ - Resim Silinmiş.
Ps Falan Degil Bu Kanımca 😉
😄 tmm nasıl kastın o kdr sp yüksek lvl charla kastın demi iyide napcan o kdr spyi 😄
1H/Xbow Yapıcam ^^
warrior + xbow yapcaksan charı. 2hyide açmanı öneririm. 1hde çok sağlam defans var. ama attacklar o kadar iyi değil. 2h ile pvp daha zevkli özellikle 45 sn buff süresinde :P
Hacım Ben Büyük Bi Defans Hayranıyım O Yüzden 1h Canavarlara Yatmıyor PVP de yatmıyor Fenada Vurmuyor Hani ^^
:D tmm nasıl kastın o kdr sp yüksek lvl charla kastın demi iyide napcan o kdr spyi :D
Guilde Bagışlıcam hehe Şaka Napalım Kastık işte Bişiler Yaparız
:D
Hayırlı olsun yeni karakterin 🍿
Umarım 90 ı görür. 🍺
Umarım 90 ı görür. 🍺
Hayırlı olsun yeni karakterin 🍿
Umarım 90 ı görür. 🍺
Amin ... Saolasın
Galiba senin 70'lik wizard vardı onla kasmıssın 😜
Warrior/Rogue en baba yapılandırmadır bence,ama madem bu kdr sp kasabiliyorsun,ben derimki,rogue ve warriorun 5 silahından en az 3'unu aç.2 hand 1 hand dagger ve xbowu açıp skilleri fullersen,dünya'nın en zevkli charını açarsın.
Warrior/Rogue en baba yapılandırmadır bence,ama madem bu kdr sp kasabiliyorsun,ben derimki,rogue ve warriorun 5 silahından en az 3'unu aç.2 hand 1 hand dagger ve xbowu açıp skilleri fullersen,dünya'nın en zevkli charını açarsın.
Galiba senin 70'lik wizard vardı onla kasmıssın 😜
Hacım O Sorun DEgilde Her silah Para Yazıyor 😄 Onuda Geçtim Yagni Sonradan 2h Açmayı Düşünüyom Ama Dagger Açmam
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap