az kaldı hacım bekle bekle benim güzellerimde yoldalar Coming Soon! 😎Spoiler
hadi bakalım bro bekliyoruz ^^ hepsinin novalarınıda hazırla tam olsun 😁
hadi bakalım bro bekliyoruz ^^ hepsinin novalarınıda hazırla tam olsun 😁
Helal Olsun Kardeşim ;)

Tebrik ederim.
Bu karakterlerin hepsine, bugüne kadar, toplam da ne kadar para harcandığı belli mi? belliyse öğrenebilir miyim acaba? =p
keşke senin yerinde olsam :/
Bro param olsaydı bir tanesini satın alırdım. Marsta SeYiToNBaSi ile birlikte oynamak için. Gerçi bir bakarsın ansızın iletişime geçtim seninle :P
Bro param olsaydı bir tanesini satın alırdım. Marsta SeYiToNBaSi ile birlikte oynamak için. Gerçi bir bakarsın ansızın iletişime geçtim seninle :P
Okan dı galiba ismi dimi ? 😄 alchemymaker'da iken ben iyi anlaşırdık onla +10 2h filan satmıştım :P

Okan dı galiba ismi dimi ? 😄 alchemymaker'da iken ben iyi anlaşırdık onla +10 2h filan satmıştım :P
Evt. + manyağı okan 😊 nova 2h falan aldı 9 yaptı patlattı bişiler yaptı. Diyo seni kesmek istiyom. Ondan dolayı bu aralar bende marsta wizz tarzı bişiler arıyom :D

Tebrikler dev kadro mukemmel bir iş bana kalırsa Tek eksikligin hic chin charının olmaması Chinese Rulez :8):
8O 😱 😱 helal olsun vlla :))
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap