Icerige atla
Extraloob

My Copy Pencil

· 32 Yanıt · 2.2K görüntüleme
J
JetHomme OP ⭐ 19y
Evet Arkadaşlar size Türk-Japon ortaklığı bir yapım olan kopya kalemimi tanıtmak istiyorum 😆 😆

Kendisini 2 yıl önce bir kırtasiyede keşfettim ve beni ne çok sınavlardan kurtardı tahmin bile edemezsiniz.
Bu kalemi bulabilirseniz emin olun işinize çok yarıyacak.. 😆 İlk aldığınızda içinde SpongeBob resimleri ve ders programı yeri çıkar. Onlar bir silgi yardımıyla Benim yaptığım gibi silerseniz Yanlış kişilerin eline geçmemesi gereken bir silah haline gelir 😆 😆 😈

ARKADAŞLAR UNUTMAYINKİ KOPYA ÇEKMEK BİR SANATTIR...
32 Yanıt
S
Serj ⭐ 18y
yarın hemen bi tane alıyorum 😈 😈
J
JetHomme OP ⭐ 19y
yarın hemen bi tane alıyorum 😈 😈

Satışamı sunsam bu kalemi 😈
G
GreenPearL ⭐ 17y

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😆
E
El Verano ⭐ 18y
6 sene once ayni islemi yapiyordum. :p
Zeki insan kolay kopya ceker.Bunu unutmayin.
A
Arcadia ⭐ 17y
öğrenmeden iyi not alacağıma 0 alıp öğrenmeyi yeğlerim...
J
JetHomme OP ⭐ 19y

Hiçmi kopya çekmedin ?
A
Arcadia ⭐ 17y

Hiçmi kopya çekmedin ?

önemli olan kopya çekip çekmemem değil bunu yaparak sadece kendinizi kandırıyorsunuz bunu belirtmeye çalışıyorum normal bir insan güzelce dersine çalışır hakettiği not ne ise onu alır oturur yerine açıklamak istediğim buydu 😉
X
XER0 ⭐ 19y
8. sınıfı hatırlattın bana 😆
J
JetHomme OP ⭐ 19y

Hiçmi kopya çekmedin ?

önemli olan kopya çekip çekmemem değil bunu yaparak sadece kendinizi kandırıyorsunuz bunu belirtmeye çalışıyorum normal bir insan güzelce dersine çalışır hakettiği not ne ise onu alır oturur yerine açıklamak istediğim buydu ;)

Hakettiğin dersde haketmediğin muameleyi görüyorsan bunu yaparsın. Belliki sende kopya çekmişsin çektim diyemiyorsun.yok hakettiğin not felan diorsun.
X
XER0 ⭐ 19y
Hiç bir öğrenci, ben hiç kopya çekmedim diyemez...
P
PHR34|< ⭐ 18y

😁 😁 😁 😆

Bosverr ^^
Hocalar Sanattan Ne Anlar 😁
J
JetHomme OP ⭐ 19y

😁 😁 😁 😆

Bosverr ^^
Hocalar Sanattan Ne Anlar 😁

😆 😆 Çok Haklısın...
E
6 sene once ayni islemi yapiyordum. :p
Zeki insan kolay kopya ceker.Bunu unutmayin.

Kendini zeki zanneden demek istedin heralde.
R
RiqueLme ⭐ 19y
hayatımın kopyasını klasöre yazmıstım klasörüde sıranın altına koymustum hoca sınavda yerleri deiştirdi 😄
sonuc 85 aldım ondan sonra her sınava girerken kopya hazırladım kagıtları elemanlara sattım 😄
kopya yazarak acaip aklında bilgi kalıyor haberiniz ola cekmeye gerek yok zaten onu oraya yazarken 323234534 kere bakıyorsunuz dogrumu yazıyorum diye 😄 dolayısıyla aklınızda kalıyor.
P
Prada ⭐ 19y
Benim en etkili kopya çekme yöntemim kopyayı a4 kağıdına yazmaktı ^^ hoca sınav kağıtlarını dağıttığında hooop benim kağıdıda onun altına koyardım tek kağıt gibi dururdu ebatlar aynı olduğu için... kaldırır kaldırır bakardım.

Hep aynı taktikle yıllarca başarılı oldum 😎 😜

Ancak siz yinede ders çalışın 😘
B
Black Rain ⭐ 19y
Benim en etkili kopya çekme yöntemim kopyayı a4 kağıdına yazmaktı ^^ hoca sınav kağıtlarını dağıttığında hooop benim kağıdıda onun altına koyardım tek kağıt gibi dururdu ebatlar aynı olduğu için... kaldırır kaldırır bakardım.

Hep aynı taktikle yıllarca başarılı oldum 😎 😜

Ancak siz yinede ders çalışın 😘

😈 😈
B
BaSoryong ⭐ 18y
Güzel yöntem 😊 Biz Lisede büyük Salonda yazılı oluyoruz herkez tekli arada 1 sıra bosluk oluyor 😊 Mecbur herkez calısırdı 😄
M
Minotoche ⭐ 17y
haha berker abi aynı yöntemi kullanıyoruz 😆 . İzmirli Aklı işte 😁

Hiçmi kopya çekmedin ?

önemli olan kopya çekip çekmemem değil bunu yaparak sadece kendinizi kandırıyorsunuz bunu belirtmeye çalışıyorum normal bir insan güzelce dersine çalışır hakettiği not ne ise onu alır oturur yerine açıklamak istediğim buydu ;)

relax 😘
M
Macro ⭐ 19y
Kopya çekmek alışkanlık yapar, önemli nokta zor durumlarda kopya çekip o adrenalini hissetmek. Amfide çekin, öğretmen masasında çekin, en ön sıraya geçin orada çekin; kendinizi sınavdan iyi almaya sınırlandırmayın, zevk almaya da bakın bu işten çünkü bir süre sonra normal kopya çekmek zevk vermiyor 😆

bkz: Cevap anahtarından kopya çekmek

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: