Fake detected daral: :P
makara: makara: makara:
Paint alert makara: makara:
Special thx to FlexiFake detected daral: :P
makara: makara: makara:
Paint alert makara: makara:
boşuna polemiğe girmişsiniz eğer resimler ona ait olsaydı eğer bu laflara bir tokat gibi yapıştırırdı.Boşverin uğraşmaya değmez 👴
boşuna polemiğe girmişsiniz eğer resimler ona ait olsaydı eğer bu laflara bir tokat gibi yapıştırırdı.Boşverin uğraşmaya değmez 👴
ben masumum hakim bey polemik falan istemedim onlar üzerime geldiler 😁 😈 😆
ben masumum hakim bey polemik falan istemedim onlar üzerime geldiler 😁 😈 😆

yuh yaw bi giriyim bakıym dedim 6 sayfayı soluksuz okudum makara: güler msin ağlar msın :)
tartışma, öyküleme, tanık gösterme, karşılaştırma... her türlü şey var xDD
üstünde ps veya paint ile oynadıysa okan abi anlayabilir veya bilmem neresinden çaktı ben anlamam ama laf olsun diye de gelip fake demez heralde o da tavır aldığına göre bir bit yeniği vardı.
ps. çok bencilce olacak ama bu arkadaşdan pek haz etmiyordum +7 basıyor şans değil tecrübe ben bilirim style takılıyor işte sen bilirsin xD
üstünde ps veya paint ile oynadıysa okan abi anlayabilir veya bilmem neresinden çaktı ben anlamam ama laf olsun diye de gelip fake demez heralde o da tavır aldığına göre bir bit yeniği vardı.
ps. çok bencilce olacak ama bu arkadaşdan pek haz etmiyordum +7 basıyor şans değil tecrübe ben bilirim style takılıyor işte sen bilirsin xD
Sıkıntı yapmana gerek yok seninse resim cek gönder utansınlar ;)
Bide Silkroad Master mi olacakmış ?
Beyler polemik yapıp post kasıyorsunuz. Koyun SS'yi ondan sonra konuşun. Dıdının dıdısı şöyle böyle diye konuşmayın boşuna. Varsa bir marifetiniz ve de bunun kanıtı koyun buraya gelin ondan sonra muhabbet edelim.
Bak okan yanlış anlama sroda senden üstün bırileri illaki vardir sana bir char nicki soylerim oyunu birakirsin,arkadasa haksizlik yapmayin hadi sağlicakla...
tabiki vardır ona birşey demedi zaten fake dedi ki haklı çıktı koysaydı susardık helal olsun derdik geçerdik ama dediği gibi kendi etti kendi buldu ^^
Son 2 - Commender's patch ve sereness tear ... sereness tear gördümde commender's patch görmedim hiç zannediyorsam en zor olanı bu.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap