Icerige atla
Extraloob

My Children!

· 16 Yanıt · 1.9K görüntüleme
16 Yanıt
T
Man_DEfIAncE 'den sevgilerle 😁

E.D LTD.ŞTİ. coming soon 😜
O
Onitsuka ⭐ 17y
Pc özelliklerini söyleyebilrmsiin

4Gb Ram
1Gb Nvida ge force Gt 220M ekran kartı
Intel centirno inside
Fakat benim pc 7 Chardan sonra kasmaya başlıyor ? Bu arada Laptop
C
cLonny OP ⭐ 18y
Pc özelliklerini söyleyebilrmsiin

4Gb Ram
1Gb Nvida ge force Gt 220M ekran kartı
Intel centirno inside
Fakat benim pc 7 Chardan sonra kasmaya başlıyor ? Bu arada Laptop

16 gb ram
1 gb 256 bit ati radeon hd4890 ekran kartı
gigabyte p55-ud3r s1156 anakart
intel core i7 860 2.80 ghz işlemci
D
duzceli81 ⭐ 17y
team hazır hadi bakalım benımde senın gibi pc ozelikleri var ama her gun 1 sefer şişiyor 16 car acıyorum ilk actıgımda 500mb yiyor ama 10 saat sonra 1 gb kadar cıkıyo 15 saat sonra pcde boş ram kalmıyor neasıl işşe anlamadım gitti :S ™
C
cLonny OP ⭐ 18y
team hazır hadi bakalım benımde senın gibi pc ozelikleri var ama her gun 1 sefer şişiyor 16 car acıyorum ilk actıgımda 500mb yiyor ama 10 saat sonra 1 gb kadar cıkıyo 15 saat sonra pcde boş ram kalmıyor neasıl işşe anlamadım gitti :S ™

teleport dalgası çok ram kullandırttırıyor client'e 😄 başında olduğum sürece her 2-3 teleporttan sonra relog çekeceğiz mecbur ^^
B
Sbot Manager kullanın sro clientler 100k olsun 😊 , bu arada güzel ekip hayırlı olsun
C
cLonny OP ⭐ 18y
Man_DEfIAncE 'den sevgilerle 😁

E.D LTD.ŞTİ. coming soon :P

1 ay sonra o dediğin olacak ^^
D
Bro ekran kartı için DDR3 olcak fakat 256 bit olcak varsa 1 link koyabilirmisin ?
C
cLonny OP ⭐ 18y
Bro ekran kartı için DDR3 olcak fakat 256 bit olcak varsa 1 link koyabilirmisin ?

google ye '' ati radeon hd 4890 driver '' diye yaz oradaki linklerden araştır 👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ram booster kurun ramleri boşaltın 😎
D
duzceli81 ⭐ 17y
ram booster kurun ramleri boşaltın 8)

usta bi link verirmisin ben yukledim ama calısmıyo hata veriyo
M
Mateso ⭐ 18y
http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html
Advenced system care bu programı kurun içinde smart ram diye bir program var akıllı temizleme filan yapıyor ramleri düşürüyor
Fakat devamlı açık bırakmazsanız daha iyi olur örneğin 1 gb olduğunda açarsın sonra kapatırsın devamlı açık kalınca clientlerin ram boyutunu çok düşürüyor client çok kasıyor
D
duzceli81 ⭐ 17y
http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html
Advenced system care bu programı kurun içinde smart ram diye bir program var akıllı temizleme filan yapıyor ramleri düşürüyor
Fakat devamlı açık bırakmazsanız daha iyi olur örneğin 1 gb olduğunda açarsın sonra kapatırsın devamlı açık kalınca clientlerin ram boyutunu çok düşürüyor client çok kasıyor

bunuda deneyim saolasın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: