Icerige atla
Extraloob

my bird

· 20 Replies · 1.3K views
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y

bu benim biricik kuşum AZİZ
20 Replies
U
Unstopable ⭐ 19y
Mr. Green Mr. Green
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
up Mr. Green
U
Unstopable ⭐ 19y
hadi ben kaçar niLsenle sirke Sad Sad Confused
U
Unstopable ⭐ 19y
var batman var xman var her bi b0k var Confused Confused
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
tmm görüşürüz cnm bişi olursa yarın anlatmayı unutma he Razz Twisted Evil
U
Unstopable ⭐ 19y

Sirkte Sıpaydırmende Varmı Abi ?

Bu arada bu çocuk benlen kafa buLuo ya neyse Mr. Green Mr. Green hadi ben stalldayım afk Mr. Green Mr. Green bisi oLursa ki büyük ihtimal sirkden sonra olur sölerm Mr. Green Mr. Green ark var mehmet mehmetlerin evi boş şuan zuah Mr. Green Twisted Evil
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y

Sirkte Sıpaydırmende Varmı Abi ?

Bu arada bu çocuk benlen kafa buLuo ya neyse Mr. Green Mr. Green hadi ben stalldayım afk Mr. Green Mr. Green bisi oLursa ki büyük ihtimal sirkden sonra olur sölerm Mr. Green Mr. Green ark var mehmet mehmetlerin evi boş şuan zuah Mr. Green Twisted Evil

nilsen yandın kızım sen Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil nilsene söleme sakın beni elif azdırdı die
B
bannedddd ⭐ 19y
İlk önce güvercin sandım bango hem de meğersem muhabbet kuşuymuş. Very Happy Çok şekerler. Very Happy
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y

İlk önce güvercin sandım bango hem de meğersem muhabbet kuşuymuş. Very Happy Çok şekerler. Very Happy

ewt cok tatılar ama benimki biras anormal sırt üstü yatmayı seviyo Mr. Green Mr. Green Mr. Green
M
mai_mai ⭐ 19y
Çok kötü hissettim kendimi , kanaryalarımı görmeyeli 5 ay oldu Crying or Very sad özledim şerefsizleri yakındır finallerden sonra göreceğim güzellerimi fotoraflarını çekersem atarım buraya Rolling Eyes
Tüyleri güzel , göz çevresindeki kırçıllara bayıldım muhabbetleri pek sevmem ama bunun renkleri çok hoş .
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y

Çok kötü hissettim kendimi , kanaryalarımı görmeyeli 5 ay oldu Crying or Very sad özledim şerefsizleri yakındır finallerden sonra göreceğim güzellerimi fotoraflarını çekersem atarım buraya Rolling Eyes
Tüyleri güzel , göz çevresindeki kırçıllara bayıldım muhabbetleri pek sevmem ama bunun renkleri çok hoş .

saol ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oy oyy çok şirin be bende benim Alev kuşu sergileyeyim akşam fotolarını çekip.

kafesi ne durumda neler yaptın extra birşey varmı Question
D
DaWixed ⭐ 19y
Sırt üstü pozları süper yaa Razz
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y

oy oyy çok şirin be bende benim Alev kuşu sergileyeyim akşam fotolarını çekip.

kafesi ne durumda neler yaptın extra birşey varmı Question

en büyügünden kafesi var 2 salıncak 4 yemlik bi çıngırak gaga taşı tavanda asılı ballı yem 2 suluk 2 tane top 6 tane tünek
kafesin resminide bi ara koyarım Very Happy
D
DaWixed ⭐ 19y
Bu ne ya harbi sirk gibiymiş Razz
4
Çok Şirin Very Happy
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y

Çok Şirin Very Happy

yarın kaplumbağalarımında resimlerini koycam Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Log in to write a reply.

Log In