D dR.NooB OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Bugün Death'ın doğum günü kendisi kuzenim olur 😁 2 kişi dışında kimse mutlu yıllar dememiş ve üzülmüş 😞 Bende bi konu açıyımda spamlar arasında boğulsun istedim 😈 😁 İlk hediye benden 😎 Mutlu yıllar kuzen ! 🍺 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B belirsizzzzz ⭐ 19y 17 yil once #2 Doğum günün kutlu canım mucX ^^Yasin benim doğum günümde böyle bir hediye gelmesse, benden çekeceğin var 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M muratsnkl ⭐ 19y 17 yil once #3 Saol Kuzen 🎅 .Ewt Hediyeleri bekliyoRum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 17 yil once #4 d.g.k.odoğum günün kutlu olsun my bro 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quincey ⭐ 18y 17 yil once #5 mutlu yıllar kardeşim.doğum günün kutlu olsun 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uykucu ⭐ 19y 17 yil once #6 Doğum Günün Kutlu Olsun D34ThGu4Rd TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dR.NooB OP ⭐ 19y 17 yil once #7 Doğum günün kutlu canım mucX ^^Yasin benim doğum günümde böyle bir hediye gelmesse, benden çekeceğin var :DSana Dünya rekorunu kuran 26 çekirdek işlemcili pc alıcam Ercancım merak etme 😎 PS: Ercan elini taşın altına sok kuzene pc topluoz anakartıda sen al 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B belirsizzzzz ⭐ 19y 17 yil once #8 Parça parça uğraşmayalım 😎 😈 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M muratsnkl ⭐ 19y 17 yil once #9 Saolun Saolun Canlarım cigerlerim 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B belirsizzzzz ⭐ 19y 17 yil once #10 sen bunu al onu sonra takarıs 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 17 yil once #11 ohannessone öyle yaw 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X ⭐ 19y 17 yil once #12 Dogum gunun kutlu olsun nıce yıllara:))) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yeonyang ⭐ 19y 17 yil once #13 Doğum günün kutlu olsun kardeşim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SnowFlake ⭐ 18y 17 yil once #14 nice mutlu musmutlu yıllara... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _CaPtaiN_ ⭐ 18y 17 yil once #15 Doğum Günün Kutlu Olsun D34ThGu4Rd TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil