😱 😱 😱 😱
- Resim Silinmiş.
Special thx to Flexi
Special thx to FlexiOhannes bu kadar tesadüf olamaz 8O
Special thx to FlexiOhannes bu kadar tesadüf olamaz 8O
Haberlerde görmüştüm, halıyı dokuyan adam rüyasında görmüş 09:07 yi. Ertesi gün o şekilde işleyip Atatürk'e hediye etmiş.
böyle şeylere inanmayın.Tamamen başka şeyler var bunların altında.Şahsen ben inanmıyorum
Special thx to Flexiböyle şeylere inanmayın.Tamamen başka şeyler var bunların altında.Şahsen ben inanmıyorum
Pera Palas orada, git ve gör. ☕
yahu görmediğimi nereden biliyorsun?Tam o düşünülerek verilme ihtimalini bir düşünsene.Denk gelmiştir üzerindeki motifle vs.Ama rüyasında görecek,sonra halıya yapıp hediye edecek bu tamamen sonradan eklenmiş birşey..diye düşünüyorum
Special thx to Flexiyahu görmediğimi nereden biliyorsun?Tam o düşünülerek verilme ihtimalini bir düşünsene.Denk gelmiştir üzerindeki motifle vs.Ama rüyasında görecek,sonra halıya yapıp hediye edecek bu tamamen sonradan eklenmiş birşey..diye düşünüyorum
yahu görmediğimi nereden biliyorsun?Tam o düşünülerek verilme ihtimalini bir düşünsene.Denk gelmiştir üzerindeki motifle vs.Ama rüyasında görecek,sonra halıya yapıp hediye edecek bu tamamen sonradan eklenmiş birşey..diye düşünüyorum
eğer böyle olsa bile kendi düşüncelerini kendine sakla, bosuna topic i kirletme... sin:
eğer böyle olsa bile kendi düşüncelerini kendine sakla, bosuna topic i kirletme... sin:
herkezin düşüncesini savunabileceği bir yer burası.sanırım senden izin almayacağım?
Special thx to FlexiYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap