İlginç gerçektende. 🕵️
Spoiler
Silkroad'ta wizardların kullandığı skill var.. 8O

Ps:Ama bunu yazarkende şöyle bir düşünceye kapıldım 'Türkleri birbirine düşürmek için yapılmış bir serverda olabilir.
Ps:Ama bunu yazarkende şöyle bir düşünceye kapıldım 'Türkleri birbirine düşürmek için yapılmış bir serverda olabilir.
Kale için birbirimizi yerken gelip ülkeyi mi kucaklayacaklar 😆
Oyun içindeysen görüyosundur.oyundan bile Siyase,ayrımcılık yapılıyor ve en küçük şeyde herkez bir küfür , kıyamet ana bacı sövülüyor.İnsanlar birbirinede düşebiliyor bununla birlikte.
böyle saçma şeylerle kafa yormayın ehh illah yorucam diyorsanızda İlluminati'yi araştırın o vakit xD

Hahah Hz Süleymanın mührü var ne güzel işte o işaretin pek çokta anlamı var
Ps:Bunun gibi bişi aslında v.s v.s böyle şeylere çok takılmayın oyunda nasıl arap npcler varsa arap karakterler gelicekse bu onlar gibi çok normal bişey
Hahah Hz Süleymanın mührü var ne güzel işte o işaretin pek çokta anlamı var
Ps:Bunun gibi bişi aslında v.s v.s böyle şeylere çok takılmayın oyunda nasıl arap npcler varsa arap karakterler gelicekse bu onlar gibi çok normal bişey
Bu işaretin anlamı : Her kötülüğün içinde bir miktar iyilik her iyilikte ise bir miktar kötülük vardır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap