SubDue OP ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #2 Hayatımdaki en berbat 10 saniyeyi yaşadım şuan seni kınıyor ve -10 exl pointini sana veriyorum daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 12 yil once #3 Asiz miydi neydi, bunun kocasindan bi çocuğu var taşıyıcı anne yöntemiyle, Kendisi için Fatih Urek Tarık Menguc karışımı da derler 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M M ' BiLGiN ⭐ 19y 12 yil once #4 Mehmet yakından takip ediyorsun gördüğüm kadarıyla 😄 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Tweety ⭐ 19y 12 yil once #5 🍺 🍺 👍 Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #6 en güzel şarkısı budur:(tarık mengüç) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady ⭐ 14y 12 yil once #7 Türk değil bu sefer rahatladım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 12 yil once #8 Mehmet yakından takip ediyorsun gördüğüm kadarıyla 😄 😄 :D😄Bu şey(!) ile ilgili hem bu forumda hem ekşi hemde inci sözlükte birçok konuyla karşılaştım diyelim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Kalkandelen ⭐ 17y 12 yil once #9 Gençler hızlı beyler bence dağılalım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #10 İsi biten videoyu kapatsin kasiyor[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 12 yil once #11 Anlaşılan Özgür'ün işi daha uzun 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
SubDue OP ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #12 Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildien güzel şarkısı budur:(tarık mengüç)balkondan atladım kanka şuan ahiretten yazıyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil