Ya beyler ben bu oyunu oynayamıyom sebep ?;
Oyuna Girdigimde. Oyun Cok Pis kasıyor aşırı derecede. En düşük ayarlarda bile aynı Cok kötü kasıyor. İnternational dada aynı Alt serverlardada aynı. Cogu forumda yazdım Hiç cvp gelmedi bunun sebebini bilen varsa. Tekrar indirecegim ? Sad
MuOnline Sorun Var
· 6 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
anti virus programlarida çok kasiyo onlari devre disi birakıp öle dene bide
Oyuna Girdigimde. Oyun Cok Pis kasıyor aşırı derecede. En düşük ayarlarda bile aynı Cok kötü kasıyor. İnternational dada aynı Alt serverlardada aynı. Cogu forumda yazdım Hiç cvp gelmedi bunun sebebini bilen varsa. Tekrar indirecegim ? Sad
imzandakı gif'ler bir filmdenmi ? eğer öyleyse hangi film acep öğrenebilirmiyim...? Rolling Eyes
imzandakı gif'ler bir filmdenmi ? eğer öyleyse hangi film acep öğrenebilirmiyim...? Rolling Eyes
Heroes CNBC-e Sezon 2 Tekrarları yayınlanıyor. Ama ben En Baştan izledim Sezon 1i izlememiştim. Suanda Sezon 3 ü Dört Gözle bekliyorum extrabeer
Şansa indirem dedim. Very Happy Normal ^^ Düzgün oynuyor tmm dır sorun yoq hmm
düzgün oynuosa sorun kalmaistir Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap