Icerige atla
Extraloob

MuOnline Sorun Var

· 6 Yanıt · 2.7K görüntüleme
|
|O²| OP ⭐ 19y
Ya beyler ben bu oyunu oynayamıyom sebep ?;

Oyuna Girdigimde. Oyun Cok Pis kasıyor aşırı derecede. En düşük ayarlarda bile aynı Cok kötü kasıyor. İnternational dada aynı Alt serverlardada aynı. Cogu forumda yazdım Hiç cvp gelmedi bunun sebebini bilen varsa. Tekrar indirecegim ? Sad
6 Yanıt
M
MaPaP4 ⭐ 19y
anti virus programlarida çok kasiyo onlari devre disi birakıp öle dene bide
B
Beijo ⭐ 19y

Oyuna Girdigimde. Oyun Cok Pis kasıyor aşırı derecede. En düşük ayarlarda bile aynı Cok kötü kasıyor. İnternational dada aynı Alt serverlardada aynı. Cogu forumda yazdım Hiç cvp gelmedi bunun sebebini bilen varsa. Tekrar indirecegim ? Sad

imzandakı gif'ler bir filmdenmi ? eğer öyleyse hangi film acep öğrenebilirmiyim...? Rolling Eyes
|
|O²| OP ⭐ 19y

imzandakı gif'ler bir filmdenmi ? eğer öyleyse hangi film acep öğrenebilirmiyim...? Rolling Eyes

Heroes CNBC-e Sezon 2 Tekrarları yayınlanıyor. Ama ben En Baştan izledim Sezon 1i izlememiştim. Suanda Sezon 3 ü Dört Gözle bekliyorum extrabeer
|
|O²| OP ⭐ 19y
Şansa indirem dedim. Very Happy Normal ^^ Düzgün oynuyor tmm dır sorun yoq hmm
CuNDeRs
CuNDeRs ⭐ 19y
düzgün oynuosa sorun kalmaistir Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: